close
#aripicante vs #lordofthewings

#aripicante vs #lordofthewings

September 6, 201313997Views63Comments

Se dă o petrecere. Se iau 5 oameni și se petrec bine, acoperind totul cu aripioare picante.

Știu că nu e gustos frumos să fii ipocrit. Nici eu nu sunt. Da!, mai trag un ospăț cu KFC. Mai ales cu #aripicante. Că doar n-am făcut balada aia degeaba.

Țin minte că prin anii 2000 excursia la KFC-ul din Romană se făcea bine programat, la fiecare apariție Ca$$a La TV. Era un fel de premiu. Cel mai fan era Bogdan, eu venind foarte aproape. Era un meniu celebru pentru mine pe vremea aia, se chema Variety iar eu îl savuram cu două sosuri Glenn. Ah, ce viață.

Prima dată când am văzut o găleată de aripi a fost în Olanda, tot anii 2000. Am venit cu povestea la fel cum venisem cu cea a magazinelor IKEA, de zici că văzusem extratereștrii. Găleata asta era într-o casă de studenți, din dânsa se hrăneau niște băieți iar din resturi niște pești piranha. Jur pe roșu, KFC!

Acum, revenind la treburi picante și serioase, am ocazia de a ne petrece împreună pe muzica și pe patul picant KFC cu niște comentatori care să mă susțină. Trebuie doar să mă votați Regele Aripioarelor Picante, sau cum zic ăștia mici, Lordul lor. Nu sunt lipsit de modestie, dar sunt cel mai potrivit.

Trebuie precizat că vom hali din meniurile de mai jos:

 • KFC Hot Box – 5 aripioare picante și o porție medie de cartofi prajiți la 9,9 lei
 • Hot Menu Box – 10 aripioare, porție medie de cartofi prăjiți, salată Coleslaw și o băutură la 0,4l ce costă 21,5 ron
 • Hot Bucket – o găleată 20 de #aripicante la 30 lei

Votează-mă! Gâdilă-mi neuronul afectiv și unge-mă cu glenn, fă-mă #lordofthewings.

Ai de ales între RazvanCristi, Lucian și Alin. Fie ca cel mai bun să câștig!

Cosmin Tudoran

Cosmin Tudoran

Multilateral dezvoltat, încerc să combin utilul cu plăcutul. Muzică și vin.

A-ul de la Mercedes și Cabernetul de la Aurelia

Saint Rémy de Provence

63 Comments

 1. Pingback: Lord of the Wings
 2. Nu stiu voi.. dar eu cred ca ar trebui sa facem o petitie pentru creste volumul galetilor sau sa le facem patrate.. Da… o galeata patrata ne trebuie.. Deschid imediat cartea de fizica atomica sa va dau si dimensiunile optime, pentru ca acele delicioase aripioare sa incapa perfect fara spatiu intre ele… Intr-un cuvant: te votez vecine happy

 3. Tine trendul, nu cere ajutorul, autoproclama-te!
  “WordOfTheLings” big grin

  PS: Totusi, dace nu te proclami singurel, ce trebuie facut ca sa te votez?

 4. Salut, sunt Julius cititorul, am avut aici la recomandarea lui Julius ziaristul. Te votez dacă promiti că mă trimiti la KFC cu sora ta, că tu nu esti genul meu.

 5. n-ai putea sa scrii direct la julius pe site? aproape toti comentatorii suntem de-acolo, nu mai deschidem un site cu care nu suntem obisnuiti, si oricum julius inteleg ca are nevoie de autori noi…

 6. Da, clar, tu meriti sa fii regele aripioarelor sau copanelelor sau al diverselor organe de pui. Imi pari cel mai recomandat, probabil si barba te ajuta si figura de rege frantuz nebun.. laughing

  P.S. Donez posibilele castiguri jurnalistului Julius

 7. Fiind mai victorian in moravuri, dezavuez, aceste de manifestari generatoare de artificialitate mimetica, ce determina o irelevanta narcisista.
  Pentru.
  (ok ? )

 8. Eu votez cu yinr, dar merg cu tine la KFC doar dacă cei de acolo știu sa îmi pregătească ceva care să semene cu aripioarele dar sa fie din soia laughing)

 9. Mah, cand am drum in Bucuresti te caut si te gasesc si nu cumva sa nu faci cinste cu un vin din alea pe care le lauzi si cu niste aripioare picante. laughing

Leave a Response