Se dă o petrecere. Se iau 5 oameni și se petrec bine, acoperind totul cu aripioare picante.

Știu că nu e gustos frumos să fii ipocrit. Nici eu nu sunt. Da!, mai trag un ospăț cu KFC. Mai ales cu #aripicante. Că doar n-am făcut balada aia degeaba.

Țin minte că prin anii 2000 excursia la KFC-ul din Romană se făcea bine programat, la fiecare apariție Ca$$a La TV. Era un fel de premiu. Cel mai fan era Bogdan, eu venind foarte aproape. Era un meniu celebru pentru mine pe vremea aia, se chema Variety iar eu îl savuram cu două sosuri Glenn. Ah, ce viață.

Prima dată când am văzut o găleată de aripi a fost în Olanda, tot anii 2000. Am venit cu povestea la fel cum venisem cu cea a magazinelor IKEA, de zici că văzusem extratereștrii. Găleata asta era într-o casă de studenți, din dânsa se hrăneau niște băieți iar din resturi niște pești piranha. Jur pe roșu, KFC!

Acum, revenind la treburi picante și serioase, am ocazia de a ne petrece împreună pe muzica și pe patul picant KFC cu niște comentatori care să mă susțină. Trebuie doar să mă votați Regele Aripioarelor Picante, sau cum zic ăștia mici, Lordul lor. Nu sunt lipsit de modestie, dar sunt cel mai potrivit.

Trebuie precizat că vom hali din meniurile de mai jos:

  • KFC Hot Box – 5 aripioare picante și o porție medie de cartofi prajiți la 9,9 lei
  • Hot Menu Box – 10 aripioare, porție medie de cartofi prăjiți, salată Coleslaw și o băutură la 0,4l ce costă 21,5 ron
  • Hot Bucket – o găleată 20 de #aripicante la 30 lei

Votează-mă! Gâdilă-mi neuronul afectiv și unge-mă cu glenn, fă-mă #lordofthewings.

Ai de ales între RazvanCristi, Lucian și Alin. Fie ca cel mai bun să câștig!