Cred că toată lumea a auzit de cuvântul ăsta, antreprenor. Și, de asemenea, cred că unii întreprinzători s-au dumirit din fragedă pruncie la a-și pune ideea-n afaceri, fie că vindeau limonadă la colț, fie că profitau de pe biscuiții bunicii vânzăndu-i pe un profit frumos rudelor.

Eu am întâlnit cazuri, chiar apropiate. 

Însă un antreprenor mai cu avide dorințe de succes vede oportunitățile la tot pasul. Fie că sunt bazate pe o nevoie de servicii la preț corect, fie că sunt curiozități de genul ‘cum’, ‘care e secretul?’, ciulind urechea pe la alții care au demonstrat că drumul afacerii poate fi anevoios și nu pentru oricine, dar cu ‘tehnică și dibăcie’ s-ajungi în față.

Ideea desprinsă e următoarea: un antreprenor iscusit își vede scopul și îl urmează dezvoltându-și afacerea, plonjând în neantul businessului ca un erou al muncii. Căci, nu-i așa, segmentul acesta, al companiilor mici, cu unul-doi angajați (ce spun eu 13..) e pilonul real al businesului românesc, jucând destul de bine la capitolul economie, generând atât venituri, cât și slujbe reale la întregul tărâm românesc. 

Hore mici, dar insistente și rezistente. Zi-i măi, Valerică!

Și nu e bine când poți beneficia de niste avantaje la nivel de mică firmă plecată-n jungla economică mioritică? Vodafone, de exemplu, și-a propus asta, a ajuta companiile mici și mijlocii să se dezvolte și să opereze mai abitir în sfera digitală. Cum altfel?

Cu o serie de oferte speciale de sărbători dedicate antreprenorului ce își dorește servicii benefice dezvoltării afacerii.

3 luni gratuite la achiziționarea soluțiilor digitale disponibile pe bază de abonament, soluția semnăturii digitale ( pe care o apreciez din ce în ce mai abitir mai ales în legătura cu statul ;), facturarea electronică, soluția de securitate, arhivare electronică sau cea de creare a unui site de prezentare și magazin online.

Pe lângă toate cele anunțate, mai ai parte și de gama smartphone-urilor la preț special împreuna cu abonamentele Red Infinity, de exemplu iPhone 13 Pro de 128 GB cu Red Infinity X6 la 60€ / lună 6.

Si lista completă a ofertelor de Sărbători pentru antreprenori este disponibilă aici: vodafone.ro/business/oferte 

Însă, unul dintre beneficiile antreprenorului care-și dorește să crească ar fi, cred eu, următorul:

– pentru orice ofertă specială achiziționată în campanie, antreprenorii beneficiază de un voucher care le oferă acces gratuit la Masterclass-ul „Training Business Development” susținut de Dragoș Petrescu, Președinte al Romanian Business Leaders. 

Masterclass-ul „Training Business Development” susținut de Dragoș Petrescu, Președinte al Romanian Business Leaders.

Cred că numele e destul de sonor astfel încât să fiu coleg de curs cu cei care vor accesa acest modul video de 6 ore, în care am putea să ne mai dumirim ce e cu practicile astea de business, analizele de piață, dar, mai ales, cu sfaturi practice. Eu nu sunt doar foarte curios, dar și nerăbdător. 

Ofertele și campania țin până la finalul anului 2021, accesibile atât online cât și fizic, în magazine.

Și ca să nu las urmăritorii cu mâna goală, am un concurs cu 3 premii care constau în accesul gratuit la acest masterclass. Condițiile sunt simple: gândește-te la cine și nominalizează 2 dintre prietenii tăi care crezi că ar fi interesați de 

  1. oferta Vodafone și 
  2. un masterclass cu Dragoș Petrescu, acest antrenor de-antreprenor.

Lucrurile bune se țin pentru sine, dar merită și împărțite. Ca atunci când ai dat pe grup că a crescut nush ce monedă de ați achiziționat cu toții, ‘știi ce zic?!’

Aștept nominalizările în scris, vreme de 7 zile, atât aici, cât și pe conturile de social-media (instagram + fb).