Deși mai întârziată, iarna aia rece și gri se apropie. 

Că ești gata pregătit sau nu, fie că ești împătimit al cumpărăturilor, fie că nu, parcă tot ai mai agăța ceva-n cuier, sentimentul ăla de noutate fiind plăcut chiar și nouă, masculilor.

Nu sunt genul de shopaholic, dar mai arunc câte o privire. Iar legat de sezonul toamnă-iarnă 2019, aflu că anumite tendințe se îndreaptă spre unele lucruri pe care le intuiesc.

Cică ar fi momentul tricotajelor, al outfiturilor alpine, mergem pe culori inchise și nu doar, pe piele, parka și alte nebunii. Asta dacă te simți obligat să ieși din normalul colectiv.

Personal, însă, aș accepta niște zone mai safe, cum ar fi casual-formal, sacouri și sneakerși, cămăși simple cu ceva imprimeuri și pantaloni mai colorați.

Și în 2019, programul Premium & Business, care aniversează 9 ani de la lansare, vine cu o gamă de beneficii mai amplă ca oricând. Acesta include peste 120 de parteneri și oferte în peste 400 de locații participante, din categoriile Fashion, Călătorii, Gourmet, Beauty, Cadouri, Deco, Business și Dezvoltare Personală. În fiecare dintre aceste locații, cei care plătesc cu un card Gold, Platinum, World, World Elite™, Corporate sau Business Mastercard beneficiază de reduceri considerabile.

Unul dintre partenerii premium din acest program este Bigotti.

Am călcat iarăși pragul unui magazin Bigotti pentru a vedea ce aduce nou sezonul de toamnă-iarnă. Am găsit ținute complete pentru bărbatul modern, acoperind toate aspectele de zi cu zi, de la casual la elegant, cu un look total, masculin, ce se adresează bărbatului modern, stilat, care pune accentul pe o apariție demnă de privit. Un stil autentic italian ce încearcă să-ți lase experiența la dolce vita!

Din cele trei colecții principale, BIGOTTI (vestimentație business, în stil clasic și smart casual), EGOBIGOTTI (ținute casual) și ARTIGIANI (ținute clasice, adresate consumatorului sofisticat), am încercat ceva ce mi-a atras mai rapid atenția. Mi-au cam plăcut. 

Iar dacă te folosești de cardul Mastercard, ai parte de 10% reducere pentru orice produs achiziționat atât din magazinele Bigotti, cât și de pe site-ul www.bigotti.ro

Așadar, ține cont cu ce card dai și shopping plăcut!