– Și? Ce-ai făcut aseară?

– Păi, am ieșit, am băut un pahar de vin și-am povestit…

– Cum, mă, ai povestit? Așa simplu?

– Da, frate, așa simplu. Să știi că nu e așa greu precum crede lumea. E chiar mișto. 

– Zici? Și ți-ai rezolvat problemele?

– De la primul pahar de roze, psihologul păru și mai frumos, iar limba mai dezlegată. Cred că îi cer prietenia pe Facebook. 😉

Cam așa s-ar povesti pe marți/miercuri, cred. Sper.

Despre ce e vorba?

La ideea hoață a lui Cezar Ioan, am acceptat să joc rolul bestiei din cadrul evenimentului ping-pong, dintre noi, neînțeleșii, și ele, ei, restul. De partea cealaltă a ringului va sta Anda Păcurar, psiholog cu peste 20 de ani de experiență. Vom încerca să ghidăm seara spre transformarea unei discuții simple între prieteni într-un maraton de discuții deștepte. Vom oferi, pe cât posibil, cât mai multe răspunsuri la multe “necunoscute” care, dincolo de glumă, ne frământă pe mulți dintre noi.  Dar ne e jenă să le scoatem pe gură.

Va fi simplu. Fii convins! Fiii mei, vă promit! (damn, ce păcat că nu s-a inventat un cuvânt cu 4 de i)

Acum ai o mână fermă cu care să scoți cărbunii încinși din foc. 😉

A devenit brusc inaccesibilă femeia modernă, workaholică și cu toanele ei anorexice? E barba lumbersexualului doar un moft după care se ascunde un suflet de copil? Dragostea asta chiar durează numai trei ani? E mai inverșunat acum războiul sexelor? Vorbim numai pe Facebook și ne e teamă să ne arătăm eu-rile dezgolite? Râdem, glumim, dar în incinta monogamiei? Suntem pinguini sau vânătoarea trebuie practicată ca să ne menținem simțurile treze?

Nu o să purcedem pe stomacul gol și nici cu dinaintea la fel, o să ne asigurăm că de dezlegarea limbilor și a creioanelor se vor ocupa vinuri românești de calitate. Aurelia Vișinescu e scoasă la tablă, iar Elcomex AgroIndustrial vine cu brânzeturi fine pentru IQ 🙂 din lapte de capră: “Lact IQ” (chiar așa se numesc) 100% naturale.

Numărul locurilor este limitat. Rezervările sunt recomandate. Persoane de contact: Adriana Popescu – 0731.631.837;
Irina Ungureanu – 0720.906.933. Taxa de participare este de 90 lei/ persoană.

P.S. Acesta nu este un eveniment pentru pudici. Și nici pentru puerili. Doar pentru copiii din noi care mai au nevoie de răspunsuri să se maturizeze (dar nu prea tare).

Deci, dragii moșului: I have a shrink and i’m not afraid to use it!

Cine se bagă?