Chiar dacă celebra zi de 8 martie s-a dus, cadourile pot continua, nu-i așa?

Iar dacă ai încredere că un zâmbet sănătos poate fi el însuși un cadou și ai cui să il oferi, acum ai și o șansă importantă de a-l oferi. La propriu.

Dent Estest îți oferă toată luna martie o reducere de 50% la pachetele de albire și profilaxie, printr-o campanie demnă de toată încrederea. Cea mai cunoscută clinică stomatologică din România vine în întâmpinarea doamnelor și domnișoarelor (trecute de 18 ani) cu acest pachet cadou, la care pot accesa și domnii sau domnișorii, dar ca inițiatori ai cadoului, de reducere beneficiind doar dânsele.

Dent Estet, cu cele 10 clinici, cei 94 de medici dentiști, cu peste 20 de ani de experiență, și-au propus să mai adune zâmbete fericite ca să poată să treacă bine peste cele 100000. Mă declar fanul lor, așadar, nu pot să nu mă alătur celor care se laudă cu ei.

Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de pachet?

Simplu: completezi formularul și aștepți să fi contactat de către Departamentul Patient Care pentru a-ți face programare. Pentru mai multe detalii, cât și pentru regulament, accesează https://www.dentestet.ro/marchforsmile.

Programările se pot face până pe 31 iunie 2019, însă promoția durează doar până la finalul lunii în curs.

Hai să zâmbim împreună cu Dent Estet!