vinul sec e bun, la fel ca și tine. Amețește clar dar în funcție de cantitatea servită.

Îmi placi. Jur, nu-i la mișto ce zic, crede-mă!

Îmi aproape place și ultima ta piesă, numai că mă și enervează oleacă. Nu ești tu de vină, clar, dar pot să-ți spun, dacă-mi permiți, de ce. Dacă nu, asta e, eu las aici scris.

Mișto rău cada și decorul. Nu’ș a cui fu ideea, dar redundantul construit pe refrenul tău e oolecuță greșit ales. Tu bei un rose Alira. O fi el sec, numa’ că strugurii din rose-u ală-s atât roșii pe cât și de acri. Se pare că Julian n-a ajuns la ei. Nici n-avea cum că CSu și FNă se coc prin toamnă. Ați îmbibelolizat cada cu struguri de masă, albi. Din ăia n-ai cum să faci un vin sec. Și nici ghiurghiuliu. Măcar să fi pus și ceva roșii, într-un bol-ceva. Undeva. Vai cât i-am căutat. Mă așteptam să văd o masă mișto în lanu ăla de rapiță, iar pe masă o tavă cu struguri negri. N-a venit. Mai revăd odată clipu că poate bagă imaginea la reluare.

Shift bea un Merlot 2010. Bun vin! Sper că l-ați băut pe tot la filmare, că e păcat de el.

Dragă ADDA,

Ești ca un vin sec și dac-o ții așa eu plec.

Nu-mi place insinuarea. Ce-or să creadă copii ăștia? Că vinul sec e rău și că e mai bun dulce?

Uite, eu te invit la un vin și, de ce nu, un curs ad-hoc de inițiere, că nu e frumos să n-ai grijă la detalii. Știi ce zic? Să fie k-lumea!

p.s.Salut deschiderea Alirei către acest mod de marketing. E clară noua direcție și conduită. Felicitări!
p.p.s. L-am cărat până-n Bangkok. Am zis că merită. Știi cum l-am servit? Scos fix de la 6 grade. Până s-a efevtuat poza s-a și aburit. Apoi l-am împărtășit cu restul #insthailand-ezilor. Reverie la etaju’ 20. Eleganță și aciditate, tanini tineri, fructuos și remananet. M-am răzgândit, Adda. Dacă năitu’ din refren e ca vinu’ ăsta, eu zic să-i mai dai șanse ;).

erată: îmbibelolizare – proces prin care s-au pus strugurii ca bibelouri pe văniță. sau pe cădiță.