Prin prezenta, subsemnatul se laudă cu noua investitură. Am intrat cu 65km/h în plin în echipa Vinul.ro. M-am izbit frontal de dânșii de nenumărate ori la evenimentele legate de vinuri. Că erau Zilele Vinul.ro, că erau altele, am realizat că există o chimie intre mine și ei.

Nu mă declar un profesionist în ale vinurilor, ci un împătimit al acestei lumi. Am trecut de mult de stadiul atrasului, fiind deja un fan declarat. Dilentant, necunoscător, m-am lăsat dus de val iar acum de profesioniști, ca să descopăr tot mai multe. Simpatic este că pe măsură ce descoperi mai multe, realizezi că nu știi, de fapt, nimic. Aplicabil în orice domeniu, de altfel.

Ce-o să fac eu în această echipă? Pe lângă furatul ‘brățării de aur’’ am să încerc să-mi ofer toate calitățile puse-n valoare de defecte. Să binedispun prin prezența la evenimente, degustări și, de ce nu, chiar prin scris.

Mulțumesc frumos pentru invitația Cezar & Company de a face parte din cel mai important portal și publicație a vinurilor din România. Sunt mândru să o onorez!

Cu respect,

Al meu, al tău, al vostru!