La Kitzbuehel am locuit vreme de 72 de ore la ZurTenne. Hotel de 5 stele, fix în buricul târgului, nice&cozy. Cu un restaurant la care terasa dă frumos spre centru, cu priveliște simaptică.

Cobor pentru celebra Fritattensuppe, așa ca de final. Restaurantul plin, loc doar pe terasă. Mă îndrept spre o masă de 2 persoane pe care o vad liberă și dau să mă așez.

N-am Moscoții pe bot, deci îs chior, nu am șarful făcut, ca să-nțelegeți.

La 3 metri de masă văd că pe un scaun e o geacă de piele aruncată cumva. În dreapta mea o masă cu o doamnă blondă ce stă față-n față cu Schwarzenegger. Până deduc în 0.00546 secunde că e geaca lui și că nu mă pot așeza acolo, fac rotirea pe călcâi și dau să mă îndrept spre alta, liberă. Când mă-ntorc 2 uși de bibliotecă națională ridicate-n spatele meu. Mă uit la amândoi în ochi, eu chior, ei sobri. Vorbesc foarte bine mimica din pleoape și ochi albastri așa că nonverbal le spun că știți, scuze, dar chill, mă duc dincolo. Mi-a luat vreo 0.4 secunde discuția. Ei s-au așezat liniștiți.

Mă așez și comand supa. Vine, o halesc cu poftă, Arnie vorbește-n engleză, încet apăsat. De-afară lumea ce trece îl vede și mai fură poze cu el prin geam. Se simte deranjat și se mută, nu mai stăm față-n față. Am vrut să îi trag o poză, dar din greșeală am apăsat pe video. Bine, nici însoțitorii nu-s deloc convingători că ‘știi, mai bine-lasă, așa că mă las păgubaș.

Dintr-o dată apare chelnerul:

  • scuse me mister, are you with Schwarzenegger?

Mă pufnește râsul, dar nu pot să râd că mă bat dracu ăia.

În fine, la câteva minute alaiul se ridică și pleacă.

Afară așteaptă 2 G-Klasse-uri și-un Audi. Trece prin fața mea cam șontâc, salută un copilaș de la o masă, zâmbește jovial. Super star, jur. Simpatic. funny, exact ca-n conturile sale de SM.

Termin supa și-mi spun: ce prost ești, puteam trece frittatensuppe pe nota Terminatorului!

Am scos #mastercardul și am tras cu pin-ul. 7,8 euro.

#pricelessexperience.

restaurant hotel ZurTenne / Kitzbühel

 

restaurant hotel ZurTenne / Kitzbühel