Tocmai ce m-am intors de #lamall, man, deci pe langa faptul ca merit respect man, mai merit sa mi se si citeasca opinarea asta de succes-wanna-be!

Evident, coada la H&M. Lume buluc, piese atat vestimentare cat si umane. Coada la cabinele de proba, coada la casele de marcat.

Da’ ma oameni buni, si-aci ma refer la aia de hotarasc modelele si aranjarea merchandisingului, sa stiti ca nu tati astia din tara noastra is ca Bunescu. No offence to the guy, ca e baiat simpatic, da nu tati is pe masura lui. Vreau si io sa vaz afise cu baieti faini imbracati pa masura lu Arhi ori p-a me’. Ca de intru-n Zara, Pull&Bear ori Jack&Jones si ca’t un saco 56 ori un blug 36, frate, zici ca intreb de virgine de 28 de ani. Ma simt exclus si imi vine sa strig “discriminare“.

No, acu musai sa trec la punctele bune. Apreciez hashendemu de ceva vreme, mai mult pentru pretul corect vis-a-vis de boarfe. Ca tat boarfe is orice mi s-ar zice. Lucrusoare dragute cu pret cinstit. Si mai mult, apreciez sosirea brandului pentru ca i face pe bomflaii aia de au adus tara branduri sonore, sa lase preturile-n jos. Fratiuc, nu poti cere pe o carpa sub o forma de rochie de seara, 700 roni, cand aia de la H&M arata la fel si costa 129.. Da-te n vb aceea šŸ˜‰

E clar ca uniforma se va vedea pe strada. Toata lumea se va imbraca de-acolo. E fain, ok, eftin. Mnoh, dar abia acu o sa aveti nevoie cu adevarat de mix&match. Acu e cazu sa vedem cum se schimba fashionu in tara la noi.. Na fi ca in poza de jos, da cumva-cumva, tat a fi!

P.S. Pentru aia care stau si asteapta la cabinele de proba in H&M. Stiu ca e placut sa stai la coada, ca e in ADN-u tau. Mamica si taticu tau stateau pentru portocale, ca sa ai si tu ceva sub pom, da vezi ca H&M are o politica universal valabila! Cumperi, pleci cu ele acasa si daca nu-ti vin, le aduci inapoi. In maxim 30 de zile šŸ˜‰ Ca de-aia au preturi mici!