Producătorii moldoveni pun mână de la mână și prezintă, din nou, iubitorilor de vin din România transformările remarcabile din ultimii ani ăn domeniul viti-vincol, în planul calității, atestate de palmaresul impresionant al distincțiilor din marile concursuri.

Se pregătește o selecție inedită de vinuri, care se vor putea degustata în cadrul a două MasterClass-uri organizate.

Primul MasterClass va avea loc sâmbătă, 21.11.2015, între orele 17:00-19:00, ocazie cu care va fi oferita celor prezenți o selecție inedită de vinuri și divinuri (btw, știi la ce se referă divin-ul?)

Cel de-al doilea MasterClass, care va avea loc duminică 22.11.2015, între orele 12:00-14:00, va fi o degustare și o prezentare a vinurilor de autor ale Asociației Micilor Producători de Vinuri din Moldova, organizat cu susținerea proiectului pentru competitivitate al USAID. Vinurile evident, vor fi acompaniate de surprize culinare specifice moldovenești oferite de Vatra Neamului. Ambele evenimente vor fi prezentate de Cătălin Păduraru, degustator expert, doctor al Universitatii de Stiinte Agricole și Medicina Veterinară București, Wine Ambassador ADAR, CEO IWCB.

Am 3 locuri pentru ambele zile.

Cum acest MasterClass are loc în cadrul GoodWine-ului, Romexpo- Pavilion C1, în clădirea centrului de presă. Pe mine mă veți găsi acolo, dar la un anume stand.

Răspunde-mi la întrebarea: ‘ghici la care stand?’ și dacă răspunzi corect te trimit. Condiția e să vrei sigur și să ai dispoziția necesară.

Go!