Profu de vin se-ntoarce.

Acum cu până la 50% pulpă. Natural, 100%. În mai multe culori, soiuri, locuri și cu mai mulți oameni. Oameni simpatici, drăguți, profesioniști.

Am purces la noua serie pe care o construim tot în aceeași echipă: The Brothers M. Doar că mergem oleacă mai departe, că marfă de pus în coș e destulă. Rămânem la vinuri, doar că începem să le asociem. Și pornim #vinomobilul.

Iar cum, după părerea profesorului, vinul se asociază nu doar culinar, ci și spațio-personal, căutăm să asociem soiuri românești cu locuri și chefi, povești și pasiune.

Purcedem cu episodul 1 în curând.

p.s. Simt nevoia de a preciza un lucru: Chiar dacă șhowul se intitulează ‘Profu De Vin’ pentru că așa a dorit poetul, asta nu înseamnă că mă erijez în vreun mega specialist. Vorbesc despre vin pentru că-mi place, fac ce fac pentru că mă simt în stare și că-mi place infotainmentul. Simt că contribui cu 0.003% la ceea ce înseamnă vin și pentru mine e ok. Sunt membru ADAR, cursant WSET, jurat pe la IWCB și Vinul.ro, dar și înjurat pe ici-colo. Nu mă consider critic și nici blogger de vin. Sunt doar curios. Care-și permite să se joace 😉