Moda închisului anumitor străzi se-ntinde ca un microb. Al bunei dispoziții, desigur. Ei, bine, flagelul ajunge în piața Floreasca din capitală. Măcelărește traficul sugrumându-l până la refuz și pune capăt ocupației auto de pe întreg Puțul lui Zamfir.

Pe 11 iulie ieșim în stradă! 

Pe 11 iulie bem cave cu aer superior și privim peste umăr la colegii. Noi vom veni și mai pregătiți de tamtam, cu surle, trâmbițe, și ceva boxe.

Unde? La Tasting Room, desigur.

puț blocat de zilele lui Zamfirescu

Pe 11 iulie, toți cei care m-au întrebat ‘ce vin să beau, mă bă’ete‘ sunt așteptați la tapasuri și răspunsuri. Vom instaura ore de fericire. Happy hours cu vinuri celebre și nu foarte. O să mixăm muzici bune cu soiuri autohtone și invers. Vom reasculta bancuri vechi, dar bune și mai noi chiar dacă mai proaste. Nu contează. Facem să fie mai bine, pentru că merităm. Jos centura!

O să vă aștept la colțul străzii, acolo unde Puțul se încroșetează cu Banul Antonache, și-anume la Tasting ROOM.

Simt o întrebare pe buzele cititorului.

Cine e dom’le, Zamfir, ăsta?!

Nici eu nu știu, dar Zamfir pare om de treabă. Dacă are puț, îți dai seama. Cu o istorie în spate. Apare ziarul acestui event din care am salvat un pdf pentru noi. Citește-l:

Puț Blocat din cauză de ZIleN-am să fiu tocmai singur, se pare că avem ajutoare. Vinuri destule, tapasuri la fel. Dacă simți că merită, dă acest articol mai departe, că să bea și alții cu noi.

#unitidegustăm, #unitisalivam #vajtept