e o întrebare la care mi s-a oferit să răspund.

Well, e bine să ai agenție. E bine să ai cetățeni muncitori care să aibe grijă de interesele tale ca și client cât și de relația cu cei pe care-i antamezi. Undeva ești la mijloc, ești ‘echilibrat și rotund’, dacă ar fi să folosim descrieri din zona vinului.

Dar cel care m-a rugat să răspund la acest lucru este extrem de enervant și, deși prieten, am să îl taxez aici, pentru că mi-a pus ideea mult mai rapid în aplicare. Adică m-a rugat să nominalizez una dintre companiile reprezentative din piața de publicitate și PR de pe piață, ca după să trimită ceva în numele meu.

Damn am zis, eu vreau să le trimit tuturor, nu doar unora. N-am să spun cui, ci aștept să văd dacă ‘se laudă’ exact cum așteaptă unele campanii rezultatul. Dacă nu o fac voi pricepe și eu cum e când, probabil, campania nu se pupă cu zona de interes a ‘influențărului’.

Eu, cum însă îmi place să plusez, fac tot posibilul și trimit tot din contul meu personal ReWine niște selecții făcute de ProfuDeVin. Dar aș alege diferit pentru fiecare client în parte. Probabil că unora le-aș face o selecție de albe-seci, șprințare și acide, altora ceva roșii cu corpolențe și nevoi de pricocit. Niște recomandări pe genul temperamentelor fiecăruia. Zic.

Și mai vin cu promisiunea de o degustare oferită gratuit atunci când mi se cere.