Tânăr preot cu barbă lungă ce-ncepe să încărunțească, trecui prin oleacă de mâini pricepute în ale tunsului. Atât a părului cât și a bărbii. La partea a doua însă e mai complicat, deși nu pare. Crede-mă, e.

Ei, odată am ajuns la Patio pe mâna acestui domn. După ce am făcut cunoștință cu sculele lui, acolo am rămas. Iar domnul Alexandru e priceput și-n ale tunsului și aranjatului, dar și-n ale vorbitului. E cel mai deștept frizer și barbă-handler pe care-l cunosc. Și crede-mă, știu câțiva din domeniul lui.

4!

Acu’, lăsând gluma la o parte, Alex aka Van Gogu, este un tip tare mișto, care le are cu vorbele mai ceva decât cu foarfeca. Mi se pare dubios de inteligent pentru meseria pe care o are, dar poate e vreun tată de mafie retras la Patio Băneasa ca să ‘dea bine’. Tot din cauza asta cred că a și ieșit deunăzi pe postul tv youtube cu o serie despre bărbi și mustăți. O fi la început, dar vorbele din serie nu-s. Și nici istoria bărbii sau a mustății.

Și dacă tot a scos Sfântu Cabral Berceniu la mezat, Van Gogu, alt bercenar cu ștaif fiind, zic că îl propun spre audiență, că merită.

Luați la mustață, episodul 2:

Sau poate vrei și episodul 1?