Primul weekend cu noua jucărie.

Recunosc, am ideea asta de ceva vreme, dar am lucrat la ea mai lent ca un leneș (și aici mă refer la animal). N-am scuze, în afară de anul 2020.

Uitându-mă cu jind la tot soiul de food truck-uri și tricicluri, mi-am imaginat că la un moment dat pot să activez în zona asta mai abitir, să-mi creez propriul winebar ambulant, unde, evident să pun la bătaie gama vinurilor scoase acum 1 an, Music. Norocul meu e că se potrivește atât la propriile-mi etichete, cât și ale altor producători.

Nu mi-a rămas decât să finalizez proiectul, să împachetez ghereta și să purced spre ceva loc care să mă lase să mă desfășor. Prima locație? Păltiniș, pizzeria Zero Grade, loc unde am putut înmuia puțin frigul cu cele 4 muzici din pahare, DANCE, POP, FUNK și ROCK.

Ce este Vinomobilul?

Este un winebar construit de xCraft pe baza unui Piaggio Ape 200, care se poate transforma în mai puțin de 10 minute în loc de degustare și poveste. Am pus pe dânsul un frigider Pando de 56 de sticle, doua mese rabatabile cu 8 scaune de bar, o plasmă unde pot rula diferite treburi, de la oferte și fișe de degustare la canalul winehub, plus o chiuvetă pentru deversare. Urmează un dozator de apă plată și minerală, montată de partenerii mei Nazzuro. Căci apa e importantă, se mai și bea uneori.

Care-mi este ținta?

Cât mai multe evenimente, apariții, degustări. Sunt dintr-odată accesibil atât ca somelier, MC, dar și ca winebar. Geacă de piele am, oleacă de bataie știu.. U know the drill.

Astfel, fără alte povești, crezi că ai nevoie de mine? Intră-n internet, trimite un mail [email protected] și putem discuta.

Cheers!

Hello, wanna drink?