Astăzi, 20 septembrie,

ora 18.00 înregistrăm deschiderea oficială a Festivalului Weinfest Mediaș 2019, zi în care Mediașul asteaptă un eveniment unic în istoria lui: coborârea lui Turrepitz, paznicul cetătii de pe Turnul Trompeților!

Dacă sunteți prin preajmă, haideți să ne vedem. Avem parte de degustări în aer liber de la 20 de crame, masterclass-uri ultra interesante. De exemplu, avem lucrarea partenerului meu de #profudevin, ambasadorul Riedel România Valentin Ceafalău, ce susține masterclassul de pahare Riedel, apoi Wine Food and Pairing Wine cu Diana Pavelescu, live cooking show cu Radu Zărnescu, gastronomia Regiunii Gastronomice conduse de Chef Marius Rafa, și evidenta muzică: Proconsul, Mircea Baniciu & Band, Walter Ghicolescu, JazzyBit, Amalia Gaită.

Invitați de marcă, Cramele Stirbey, Invitați de onoare Cramele Cricova, invitați surpriză și multe alte surprize.

Crama Bauer se prezinta la Weinfest Mediaș 2019

“Caracter si autenticitate – sunt realitati si valori in care credem….

Posted by Weinfest Medias on Thursday, 19 September 2019

Participantii vor putea să achiziționeze tichete pentru degustare la 10 crame cu 30 de lei, cost în care primesc un pahar de degustare, talonul și două surprize pregătite de către organizatori. Masterclass-urile, gastronomia și standurile producătorilor stau la dispoziția participanților. Cu mențiunea că la Masterclass trebuie întregistrare prealabilă la numărul de telefon de pe afiș.

See you there, you, wineimals!