Joi seara, pe la orele 19, Mega Image-ul din Mall Vitan s-a animat instant. Strategia pusă la cale cu luni în urmă a atins punctul culminant prin lansarea ‘’conceptului Wine Gallery, ce are drept scop apropierea atât față de pasionații de vinuri și interacțiunea cu aceștia despre pasiunile, interesele și dorințele lor, cât și față de cei ce doresc să descopere lumea vinurilor, oferind soluții la îndemână și modalități accesibile de cumpărare.’’

Galeria viti-vinicolă este însăși o școală. Doar plimbându-te printre rafturi ai putea învăța câte ceva. Atent selecționate, puse frumos în valoare, etichetele vinurilor vin cu note explicative, astfel încât cumpărătorul să afle ușor ce anume se ‘ascunde’ în sticlă.

În jur de 900 de sortimente de vinuri, peste 50 de băuturi spirtoase vin însoțite de produse gourmet atent selectate pentru a fi asociate consumului de vin. Potrivită atât pentru pasionați, cât și pentru consumatorii ocazionali selecția provine din 23 de tari, din diferite colțuri ale lumii. Se regasescu cu precădere vinuri din România, Franța, Italia, regiunea balcanică, dar și vinuri din Maroc, Brazilia, Liban și Noua Zeelanda România noastră dezvoltată este țara cu o impresionantă ‘colecție’ de peste 200 de vinuri cu reprezentarea tuturor zonelor de tradiție ale țării, dar și din zone mai puțin cunoscute. Wine Gallery este un wine-shop ce ocupă o suprafață de 220 m2.

Spuneam în articolul precedent de faptul că apare o nouă comunitate. Era vorba de comunitatea on-line stamdevorba.ro/vinurisidelicatese, loc unde amatorul sau pasionatul poate intra ca să priceapă, descopere, afle și învăța lucruri noi despre vin, asociere și istorie.

Este un lucrur extrem de salutabil, pentru că vine în întâmpinarea clientului cu informații clare despre produsele aflate în raft. Ca să vă dați seama și singuri, haideți să ‘degustăm malbecul următor:

Astfel platforma umbrelă StamdeVorba.ro, va găzdui în viitor mai multe comunități de interes și va servi ca o sursă importantă de informații și locul preferat de interacțiune pentru o categorie largă de produse îndrăgite și pasiuni ale consumatorilor Mega Image. Din nou, lucruri bune dintr-o Românie dezvoltată normal, frumos și cu onoare.