N-am să dau prea multe despre film. Ci am să mă laud, ca să audă și CLICK! pentru femei, Libertatea sau te miri ce WOWBiz.

Sunt printre primii români care au văzut filmul. Cred că, fie am halit ceva ciudat când eram mic, fie #auskia și cele 15% plus de români veniți la Solden anul curent or fi convins Tirolul să mă tragă din urnă iar eu, conform primei ipoteze, să câștig și, astfel, să fiu invitat la prelansarea filmului.. Nuș..

Revenind la Daniel și formula.

S P E C T R E 

007 - Spectre

Am să fac un rewiew la rece, repejor, pe ffw.

 • Dacă Elena ar fi venit la premieră, ar fi exclamat după: “mi-au luat telefonul…”
 • Producția începe scurt, cu un Heineken bine-meritat înainte. Din foaier.
 • Piesa oficială semnată Sam Smith are loc în playlistul Europa FM. Crede-mă, fix acu’, Zaf caută să scoată ceva ca să-l înlocuiască. E hit. O s-ajungă până și dans de nunț
 • ‘007 e un soi de Mega Image al brandurilor’, am zis la un moment dat. Doar că acum, vizionându-l cu o sincopă, am realizat că e absolut perfect. Nu deranjează nimic.
 • Realizez că dacă ai momente-n viață în care ai suișuri și coborâșuri, văi, pănți, pereţi prin care treci trimis cu viteză, deșert, etc, tre’ să ai un costum k-lumea. Că te ridici, te scuturi de praf și ești ca James Bond-nou;
 • Nasturele de la costumu alb e cusut cu fir-de-urzeală. Frate, rezistă oricăror vicisitudini. Bgetu James trece prin multe, e caftit peste scenariu, mai-că-moare, dar nasturele nu sare! Ăla-nasture!
 • De la Bellucci la Léa Seydoux.. Mm-m-mmm!!
 • Acțiune? Oh, dar câtă: 2,5 ore fără publicitate.
 • Se vede clar că Bautista e fost player de wrestling. Își ia rolul în serios. Cred că după Spectre o să-l vedem pe căluți și mai mari, nu doar alt gardian al galaxiei.
 • Bate bine, conduce la fel, succesul la femei e același. Milf contra not-milf. Win-win. Parcă pistoalele sunt mai mici, dar buturuga mică răstoarnă mai abitir căruța mare.
 • Bond are loc de parcare fix în față, de parcă ar avea rezervare worldwide. Oh, wait..
 • Ioi ce și-o luat-o!
 • Bre, garoafa din piept, aia de e pe afiș, rezistă mai ceva ca DryWetterTaft-ul Andreei Raicu!
 • Q e mișto sus, la ICE-Q..  😉 ai prinso? (q, acest Siri a lu’ Bond, a filmat sus la Ice-q, adică, știi, cumva, e .. mă rog, te prinzi tu.)
 • Ca să explic sincopa de mai sus: filmu’ o fo dublat în germană. Deci s-ar putea să nu fi înțeles toate aluziile. Poate d-aia eram singuru care nu râdea la glume..
 • Das ist eine aphelstrudel..
 • Te urăsc, Daniele! Ai schimbat în filmul curent țările, cum am schimbat eu vinurile!! Mexic, Maroc, Austria, Italia, Germania, Anglia, etc. Repejor, frumos, cu câte o bătăiță în fiecare.
 • Se termină bine: fătfrumosul alege iar binele, dar binele-ăla are vreo 50 de kile și posterior frumos. Că doar nu era să plece cu Christof Waltz, nu?

Trecând la lucruri serioase, recte lăsând gluma la o parte, Solden se mândrește tare mult cu ce s-a realizat. E o uneltire de marketing de numa-numa. Iar faptul că au fost selectați pentru a se filma aici nu e întâmplător. Așa cum Tirolul este una dintre cele mai dese locații alese pentru produsele din zona Bollywood, cei care au făcut prospecții or fi trecut și pe-aici. Din bugetul de peste 300 de milioane euro pe care le-a cheltuit SPECTRE, Bond a cheltuit în Solden 8.9 milioane. Au fost 31 de zile de filmare, 30.000 de camere de către Cast&Crew. S-au perindat în total 600 de oameni, 250 de producători locali (from all of Austria and/or from Tirol), plus alți 210 supplierși din toată Austria.

Pentru 9′ de film.

Acțiunea din Austria se împarte în două zone, satul Obertilliach, locat în estul Tirol-ului și ICE-Q. ‘Cabana lu’ Bond ‘ cum îi spun acum localnicii a fost adusă însă din Styria. Au demontat-o și reconstruit-o lângă pârtiile din Golzentipp. Ca să dea bine. 4 locații din interiorul și din jurul Obertilliach-ului vor apărea în film. Primarul orașului e simpatic în declarații:

I knew in March 2014 that the production company had chosen Obertilliach, and for a tourist destination, like us, it was like winning the lottery. It’s not every day that a small community of 687 has a British secret agent coming to visit“.

La petrecerea de după lansare, Tourism-Board Chief-ul Solden a precizat că este cea mai bună carte de vizită posibilă, ca un film de Hollywood să confirme locul.

Ah, era să uit. În film ICE-Q este un soi de spital privat, în realitate este un mega punct din TIROL pe care toți îl pot bifa în viața reală. E un restaurant despre care s-a scris aici, și s-a spus aici.

Trebuie văzut filmul? Normal!

Thank you, Sarah&Nicole! Was a real pleasure.

p.s. ce mișto că pe 4 am să pricep TOT!