Uleiul de barbă 925Gents #1. 

Creat de noi.

925Gents

Povestea e foarte scurtă.

S-a lucrat 1 an de la idee, la discutat & construit, la stabilizarea rețetei, înscrierea produsului în lista cosmeticelor legale și aprobate. O așteptare care ne-a trecut prin mai multe perioade moarte decât creative. Până îți ajung reply-urile de pe la ministere îți crește barba. Ceea ce, pe undeva, ne-a ajutat.

Uleiul are o rețetă proprie. Este un produs românesc. A fost creat cu ajutorul unor farmaciști și dermatologi, iar rețeta s-a stabilizat după o vreme. Este un ulei de barbă pe bază de jojoba, caise și măceșe, oferind protecția și hrana necesare firelor de păr. Cu note de ienupăr, lemn de cedru, lemn de trandafir și chiparos, 925 GENTS #1 oferă, pe lângă un parfum de foarte mișto, o nutriție echilibrată a oricărui tip de barbă. Parfumul este răcoros-lemnos. Are o vâscozitate medie și este relativ ușor de folosit.

Se spune că oferă și o hidratare interesant de plăcută și rapidă a pielii sexului slab, ceea ce face ca uleiul să fie deosebit de plăcut de masculi dacă-l folosesc femeile. Un fel de invers al vinului roșu, finally. Se va continua proba și revenim cu detalii. 😉

Sticluța vine într-un ambalaj deosebit, dintr-un material negru-violet, gros, care protejează licoarea împotriva razelor UV. 30 ml. Nici eticheta nu a fost lăsată la întâmplare, ci este o piesă metalică șlefuită manual.


Cât costă?

130 de lei, iar transportul este inclus.

Fizic, produsele se vor găsi într-o rețea de barbershop-uri din capitală, frizerii, farmacii, plus evidentul magazin Men’s Cave.


Așadar, ai barbă cât și o iubită/iubite cu pielea deshidratată? Do yourself a favour! Buy 925Gents #1!

Stim ca asteptarea a fost lunga, dar cu siguranta a meritat. Multumim echipei Antena 3 Romania si echipei Income Magazine pentru sansa de a ne face auziti si vazuti. Povestea noastra o puteti afla si de pe site-ul oficial www.925gents.com, dar ne puteti urmari si pe contul de Instagram @925gents. Long live the beard! ??
#barbosiromania #tineriintreprinzatori #uleidebarba #antreprenori #romania

Posted by 925Gents on Sunday, 7 August 2016