Mă trezesc într-o seară cu un mail ‘oficial’ de la auskianul Foa:

Dragă Tudy,

Invitație personalizată de la Chef FoaFratele #auskia‘en Chef Foa mi-a trimis o invitație personalizată.N-am putut să nu-i răspund la fel.#masterchef, #flavours, #tudoran

Posted by Cosmin Tudoran on Wednesday, March 23, 2016

Pe mine evident că mă mănâncă-n lentilă, fiind cumva și setat de cel mai nou episod #atyourservice și îi răspund că vin. Să văd ce și cum.

Mi-am luat secretara personală și ne-am înființat la adresă. Flavours Food Academy – str. Elena Vacarescu, 9. București. Adresa destul de cunoscută, cumva treceam zilnic pe lângă locație în peripețiile noastre de la CatMusic, organizația ce ne-a ajutat să devenim celebri. Ajungem, masă mare, petrecere în toi, iar vinul pentru care venisem era deja pregătit să ne bucure. Era Corcova, cu un Sauvignon Blanc, un Chardonnay și evidenta cupletă CS cu M.

Senzația de primă impresie a fost că am ajuns la un party-dinner cu o grămăjoară de prieteni. De la Chef Foa la Bobonete, de la Chinezu la familia Buhnici. Nu foarte aglomerat, destul încât să rămână senzația aceea de familiaritate și timpul necesar împărțirii mai multor minute cu fiecare-n parte. Nu doar eternele complezente. Copiii n-au lipsit nici ei.

Claudia, al 3-lea ingredient Flavours

Florin ne-a prezentat ingredientul surpriză: Claudia, cel mai nou “ingredient” al echipei Flavours. Claudia a participat la Masterchef și a câștigat un internship la Flavours. De atunci ți-a perfecționat tehnica alături de #ChefFoa și și-a cultivat pasiunea pentru dulce. Ea se va ocupa de deserturile pentru evenimentele Flavours și va continua sa dezvolte conceptul de dulciuri personalizate. Pentru cine nu știe ce înseamnă Flavours, află că e fondat în 2002 și activează în trei domenii de business interconectate: catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, BiutifulBy the Lake, Fratelli, Fratellini, Fratelli Beach & Club, Uanderful) + brand-ul propriu Stradale, un restaurant ce promoveaza conceptul de street food. Unde am întâlnit și corporatiști fericiți, odată bine hrăniți.

Ne-am îndestulat asian-style ca mai apoi să ne îndulcim excelent. Tortul de ciocolată a fost absolut fermecător.

Până-l revedeți pe Foa la Masterchef, dacă treceți prin București (sau sunteți deja) dați neapărat un check-in la locantele de mai sus.

E un must!