Suntem într-un loc dedicat fun-ului pe timp de vară, conceput de un “crazy Eddie” împreună cu niște campioni mondiali la sporturi extreme. Un soi de backyard al campionilor. E deschis din aprilie până în septembrie și aproape fully booked. Să enumăr activitățile? Hiking, biking, climbing, volei, fotbal pe nisip, water sports, weakboard, o platformă de 27 m de unde repetă oamenii aruncarea cu corpu uman în apă, blobbing, electric-motocrossing, rafting și regăsirea sinelui noaptea, în camere tiroleze fără TV. Puțin somn la multă adrenalină. E totul safe dacă te legi la șireturi. Un mega swing de la 25 m dis-de-dimineață? Sau un flying fox mic tot de la 25 de metri pe deasupra parcului? Hai, că nu are decât 380m lungime. E mai bine ca expressoul, cred.
LMFAO când au ajuns aici, în hala dedicată concertelor și show-urilor de freestyle moto, au strâns cât Andreea Bănică la Rădăuți, adevăratul ‘măcel’ fiind showul “Project X”. 9000 de hominizi s-au strâns brusc și au ținut aproape, ca pinguinii.

6,6 hectare de activități sportive. Nici o tablă.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a cincea, este un eveniment organizat de Foto Union și Austria.info cu sprijinul Dacia Group și Hotel Continental Forum Oradea