Munchen. Aeroport. Coafura rezistă.  Lui Brylu nu-i vine bagaju. Stăm și așteptăm, halim o ceapă degerată dar prăjită spre cramelizare și anunțăm ostașii Lufthansa.

Plecăm cu taxiurile spre adresa mea preferată din Munchen: ZeppelinStrasse.

#bmwX1 și jocul de-a plasatul bagajelor.

Posted by Auskia on Wednesday, January 13, 2016

Ajungem praf (eu) și, prin amabilitatea domniei sale Thomas Ebner (un român mega mișto care se-ntâmplă să fie product manager global BMW pe Seria 3) preluăm cheile și ne apucăm de Lego. Ana și Andreea au 2 frigidere cu tot cu congelator pentru cele 6 zile de Auskia. Facem pse-n trei cu schimb de locuri. Preluăm X1-urile și plecăm. Dă-i blană Mișule, cu Foa în polpozișăn. După 3-4 km magneții de pe portiere ne părăsesc, poluând autostrada. Noi îi dăm bice și după fix 223 de km și aproape 2 ore și-ceva ajungem la destinație:

Gradonna ****s Mountain Resort Châlets & Hotel

@gradonna hotel

Kris toss..

Pricepi că ai ajuns la unul dintre cele mai cool hoteluri din Austria din momentul t-zero. O atenție la detalii inimaginabilă, cozy, cald, frumos, cu un miros genial în camere. Celebrele mere ce te așteaptă-n blid fac contrastul dintre culoarea lemnului și dânsele un soi de melanj care te îmbie să fii Adam. Ești, ce dracu. Mușcă, nu te juca!

Noua jucărie BMW X1. Detalii super tehnice vin de la Costin Giurgea, Radu Guramulta și, evident, Andreea Raicu.

Posted by Auskia on Wednesday, January 13, 2016

Avem parte de un briefing scurt, primim alte goodiesuri, cum ar fi flatcherele oficiale Auskia. Their are so cool! Even Raicu’s wearing it. Bam un păhărel și ascutăm povestea familiei SCHULZ care a cumpărat resortul de la actualul proprietar al ICE-Q-ului. După, au hotărât să investească mai mult în zonă, iar în finalul anului 2013 aveau primii clienți.

Actualmente, cu 3 premii pentru arhitectură, hotelul oferă posibilitatea cazării fie în unitatea centrală, în corpurile joase, fie în turn. Pentru varianta a 2-a, ai parte de un lift preferențial, cu acces limitat prin cartelă. Cei ce locuiesc în hotel au parte de acces liber la cei peste 2000 de mp de saună, half-board (mic dejun și cină, plus un snack lunch).

Auskia’s Camp. Day 1.Prima locație #auskia. Socotit unul dintre cele mai bune hoteluri din Austria în momentul de față, Gradonna Mountain Resort oferă cazarea în 2 variante: camere duble în hotel și 41 cabane (de 6-10 persoane, cu bucătărie și sauna proprie).3,000 m2 spa, Nature Kid’s Club (pana la 12 ore pe zi de program pentru copiii de pana in 3 ani), un sport shop cu renting, delicaterie, restaurant și cramă proprie.#tirol, #lovetirol, #bmwX1

Posted by Auskia on Wednesday, January 13, 2016

Adevăratul coolness, după mine, sunt cele 41 de Chalets-uri. $1 de cabane construite pentru cupluri cu copii sau fără, unde te poți organiza singur. Cu mega bucătării, cabanele pot găzdui între 4 si 10 persoane, fiecare cameră fiind pregătită cu baie proprie și de-așa natură încât să nu te calci pe bătături. Este, practic, un minihotel pentru familii și prieteni. Infrared sauna pentru toți.

La baza hotelului șade un magazin sport ce-ți oferă posibilitatea de a închiria echipamentele, lângă, un supermarket pentru cele necesare consumului normal zilnic, astfel că, varianta de a ănchiria chalet-urile fiind completă.

Stau și adulmec, ies pe terasă și mă minunez. Pe grup lumea se precipită, dă like-uri și scrie. Coborâm la cina cea de ne-taină și ne hlizim. Avem meniu degustasion. O să halim vreo 7-8 feluri de mâncare.

Bem niște Grüner Veltliner și..

 

*Auskia este un eveniment realizat cu sprijinul landului Tirol și susținut de Austria.infoHTC și LIDL Romania. Powered by BMW.