Here we go again.

Tura asta suntem mai puțini, e drept, dar mai puternici. Suntem alături de Tirolul nostru.

Unii mai pregătiți pentru sporturile de iarnă, alții mai novice. Vedem cum și ce. Andreea zice că nu prea le are cu schiatul, mai degrabă cu sauna, însă părerea mea e că odată ajuns să umbli cu miere își va linge degetele iar coborârile se vor înmulți.

Ana are o singură problemă, nu poate lua toată argintăria, limita bagajelor fiind la 22 de kile. Damn..

Mr. Giurgea și Dragoș Sabadac sunt la fel, împărțiți pe tabere, unul știe, altul face mâinile ghem, fiind destul de sceptic. Noroc cu programul, care îl va scoate din schema logică și îl va urca fie că vrea, fie că nu. Pe Costin, evident.

Vlad, bietu’, a ajuns poetul imaginistic oficial. Nu cred că are vreo problemă cu asta. Sperăm 🙂

Chef Foa va preda șorțul la finalul tripului. Dar între timp poate ne va ajuta să pricepem sensul vieții. Aia cu gust 😉

Ne va fi greu. Mai ales că ruta se schimbă, zona merită o atenție sporită, fiind mai puțin cunoscută turistului de rând, cel obișnuit cu Solden, de exemplu. Ne trebuie mașini potrivite, așa că s-a apelat cu încredere la prietenii de la Munchen. 3 X1 cu motorizări diferite își vor da mâna spre o testare comparativă. La treaba asta, pe lângă promisiunea de a face 3, 4, cristiane legate șnur, Radu a zis că ne promite și el un review sincer și ferm. Vedem cum împingem pe scări, dacă nu.

Echipa oficială este pregătită. Brylu a zis că vrea să slăbească, așadar a socotit de bun augur să care drona all-day-long. Eu am să-l ajut cu jagerul din dotare, plus 2, 3 baterii. Jur pe roșu. Pârtia, aka.

Ort: Sillian
Ort: Sillian

Ort: Sillian
Ort: Sillian

Ort: Kals am Gr.G.
Ort: Kals am Gr.G.

Auskia este un proiect tare drag mie, prin care ne dorim să facem și mai cunoscută perfecta stare de bunpă dispoziție ce ți-o oferă Tirolul. BMW este, din nou, unul dintre cei care ne poartă ici-colo și ne ajută să-i dăm tălpiță, coleguțu. Că-i mișto.

Cum pentru restul există și alți prieteni, HTC ne-a oferit ocazia să comunicăm prin ultimul telefon lansat. #HTCOneA9. Vedem cum se mișcă, zic.

 
Spre final, momentele gustoase ce vor putea fi copiate și în țară, se vor putea copia și pune-n blide prin intermediul LIDL. Pâna una-alta să testăm linia Crivit, goodiesurile pe care le găsești prin magazine.

Long live #auskia. & Tirol!