În căutarea unicității, fiecare mascul caută fără îndoială elemente care să-l diferențieze și să-l extragă din zonă mulțimii, scopul fiind evident! Fie că vorbim de alegerea hainelor, dobândirea unor calități nu numai fizice sau de traiectoria carieristica, fără excepție, m-am alăturat speciei și am purces la identificarea elementelor mele definitorii.

Barba, vinul și mersul pe două roți mi-au devenit aproape obsesii. Și pentru ca toate simțurile să-mi fie bifate, am căutat să-mi întregesc colecția cu o notă de parfum în care să mă regăsesc. Ba chiar să m-ajute după câțiva km pe 2 roți, aka să îmi rămână pe piele.

Mi-am lăsat alegerea pe mână experților de la Obsentum și mi-am dezvăluit plăcerile olfactive lăsându-i pe aceștia să-mi identifice parfumul care să înglobeze aromele preferate. Un amalgam de preferințe mi-au invadat mintea. Vanilie, iasomie, trandafir, măr, ananas, coacăze negre, evident asociate mental de mine cu câte-un super toscan, o fetească neagră amplă, notele de gemuri și afumături pe care le găsesc în anume cupaje, la care am mai alăturat mental și niște mesteceni și stejari că doar n-om renunță la baric așa repede, a fost tot ce am putut rosti.

În locul sticlelor cu diverse soiuri de vin, am primit un singur produs, Creed Aventus!

Devenit best sellerul companiei, Aventus, încă de la lansarea lui, din 2010, parfumul se remarcă ca fiind un produs îndrăzneț, dedicat bărbaților încrezători și spirituali. Inspirați de povestea lui Napoleon, maestrul parfumier Olivier Creed și fiul său, Erwin, au lucrat cot la cot la întruchiparea aromei perfecte. Numele iconic “Aventus” i-a fost dat de Olivier cu semnificația de “succes” și a fost lansat pentru a celebra cei 250 de ani de existență ai House of Creed.

Și citând dintr-o posibilă analogie cu olfactivul dintr-o degustare de vinuri, aș descrie analiza concluzionând cu un prim nas care ar însemna bergamota, frunze de coacăze negre, măr, ananas.Al doilea, de miljloc: trandafir, mesteacăn, patchouli, iasomie, iar baza – mosc, stejar, ambră, și vanilie. O amplitudine uriașă pentru un singur flacon, un parfum edificator și numai bun pentru zile mai pline.

Așadar, Obsentum, CREED & Go!