Incredibila acțiune a poliției române care a prins bloggerul cu pricina, fapt apărut maro-pe-alb în cunoscutul ziar TimesNewRoman, nu rămâne așa: DNA-ul s-a sesizat și, intrând pe firul logic al acțiunii au căutat și descoperit că bloggerul nici măcar nu era blogger. Nu terminase nici o școală profesională de tras cu părerea, nici Facultatea de Blogologie, nu trecuse prin nici un curs de dezvoltare personală, nu ajunsese la nici măcar o ședință de coaching (cu excepția serilor de couch-la-Vocea României) și nu avea diplomă.

Era un pretins blogger cu barbă mare. Un hipster wannabe. Un intrus, gen.

Aflat la prima nuntă la care fusese angajat să pozeze, proaspăt-spălatul blogger a fost ridicat. Fără surle și doar cu 2 trâmbițe sparte. (AntenaMov). Asupra sa s-au găsit o cameră foto mirrorless fără card, o săpunieră fără săpun, cât și un telefon specializat pentru selfieuri. Pozele erau atât de proaste încât ridicarea de către DNA de la fața locului a fost salutată de către individ, întrucât însemna salvarea sa din mâinile mirilor. Selfieurile cu mireasa au fost voalate.

Așa-zisul-blogger a recunoscut tot. A declarat că își lăsase barbă sperând să poată eluda statul prin neplata taxelor, intenționând să poarte straiele antitaxe.

A cerut să fie încarcerat de urgență ca să poată să devină scriitor filozof și tehnic.

Știre în curs de actualizare.