Programul Mastercard #PremiumAndBusiness tocmai aniversează 8 ani de la lansare, iar gama de beneficii este mai amplă ca oricând: 165 de parteneri și oferte în peste 400 de locații participante.

În fiecare dintre aceste locații, pentru orice plată cu un card Mastercard® Gold, Platinum, World, World Elite™, Corporate sau Business, Mastercard a pregătit surprize și oferte preferențiale, de la organizarea vacanței perfecte și până la surprinderea celor dragi cu cadouri inspirate.

Una anume mi-a atras atenția pentru că nu este doar utilă, dar și foarte importantă.

#AutoSoft

Fie că ești șofer profesionist sau doar un amator, orice mașină trebuie echipată cât mai corect, cu cauciucurile potrivite. Indiferent de tipul de autovehicul pe care îl conduci, fiecare anvelopă spune o poveste. Personal, mă uit de foarte multe ori la mașini cu o anumită valoare care sunt echipate absolut greșit.

Cea mai întâlnită eroare este echiparea cu cauciucuri pentru sezoane total greșite, adică vara cu cauciucuri de iarnă sau, mă rog, „all-season” și iarna cu unele total uzate.

Nici eu n-am fost mai prejos până nu m-au certat unii mai educați în domeniu și mi-am învățat, mustrat fiind, lecția. 

Vremea vulcanizărilor de colț de stradă, lente și neechipate profesionist a cam trecut. 

Îmi place să merg la o vulcanizare ce-mi oferă un serviciu de cinci stele, unde totul e curat, unde pot să aștept ca mașina să mi se urce pe elevator și să pot observa ceea ce se petrece. 

Prefer o vulcanizare de unde, dacă duc lipsă de cauciucuri să le pot achiziționa direct, prefer un loc unde, în eventualitatea în care am de verificat starea freonului să o pot face. Prefer un loc unde toate lucrurile astea să se combine fericit. Eventual, prefer să cumpăr sau să programez online.

La vorba asta aș mai adăuga ceva, ar trebui să te preocupi din timp de anvelopele tale pentru că cele patru parți de cauciuc pe care mașina le are, în contact cu asfaltul, trebuie să fie niște „palme” bine lucrate. 

Una dintre soluțiile mele de proximitate, dar și de expertiză, profesionalism și tehnologie de ultimă generație este AUTO SOFT.

Cu patru puncte de service în București, aici poți beneficia de serviciul de montare roți și de toate celelalte servicii aferente, realizate de o echipă calificată, bine pregătită, drăguță și operativă.

La AUTO SOFT, fie că intri online sau te adresezi unora dintre cele patru puncte de lucru, găsești una dintre cele mai variate și mai complete oferte de anvelope, jante și accesorii auto de pe piață, marfă de cea mai bună calitate și prețuri competitive.

Iar până pe 31 iulie 2018 cu un card #Mastercard ai  un beneficiu în plus față de oferta anuală: 20%  reducere la încărcarea cu freon.

Oferta anuală înseamnă 5% reducere pentru orice produs achiziționat online, 10% reducere din valoarea facturii de manoperă din orice punct de service și 10% reducere pentru serviciile de mecanică disponibile în AUTO SOFT Militari.

 Oferta pentru clienții Mastercard Premium & Business se poate cumula cu alte reduceri existente pe site-ul auto–soft.ro, dar nu și cu alte reduceri sau promoții existente în epunctele de lucru.

Text Facebook: 

Tu unde-ți faci service-ul roților? La AUTO SOFT găsești o echipă de profesioniști și, în plus, primești și o ofertă specială, mai ales cu carduld Mastercard. 

#premium #exclusiv #denepretuit #mastercard