Dacă și tu treci prin chinurile poftelor bavareze, s-ar putea să te intereseze ce zic aici.

Luni, 21 septembrie 2015, a avut loc deschiderea “Blu Autumn Fest”. Evenimentul se află la cea de-a saptea ediție și se va desfăşura pe parcursul a 6 zile, până pe 26 septembrie, în grădina interioară a hotelului de lux din Bucuresti, Radisson Blu.

 Blu Autumn Fest la Radisson Blu, București

“Blu Autumn Fest” este varianta autohtonă de cinci stele a Oktoberfestului și aduce la Bucureşti toate ingredientele: 2000 de litri de bere Schofferhofer, mesele specifice, corturile tradiţionale, cântecele formaţiei Tiroler Alpenkavaliere si fetele îmbrăcate în tradiţionala rochie “Dirndl”.

Să-mi dau check in..
Să-mi dau check in..

Poate și pe Chinezu s-ar putea să-l intereseze faptul că berea asta este special adusă și n-o mai vezi decât fie la mama sa acasă, fie la anul ce vine. Poate. La Oktoberfest este special brasată, fiind mai tare şi mai acidulată decât cea obişnuită, ceea ce produce şi faimosul ”guler” de spumă.

 

Ideea bucătarului made-in-Germany, Bernd Kirsch, Executive Chef la hotelul Radisson Blu din Bucureşti, a prins de minune. Iar el s-a distrat cel mai mișto, devreme ce era parte din trupa tiroleză. E domnul din mijloc.

Party tirolez la Blu Autumn Fest

Meniul include Bratwurst, Land Jäger, Pfaelzer Spiesbraten, Knödeln, Spaetzle, Sauerkraut, Bretzels (which are making me thirsty) și, my favorite: Schweine Haxen. Nici deserturile nu lipsesc. Bagă un ştrudel cu mere şi sos de vanilie, că unde mere mia, mere si suta de mii.

Papabun, Blu Autumn Fest

Prețuri?

100 lei intrarea pentru all-you-can-eat și 10 lei jetonul. Cu care bei.

Timpi: până duminică, ora 00:00.

No, Was werden Sie tun?