Sunt în Saalbach și sunt din nou abonatul Insterportului. Închiriez echipament pentru că i travel light. Sau pentru că nu sunt în stare să mă hotărăsc ce anume să-mi cumpăr.

Anyway, trecem repede peste și tre’ să spun că pe lângă echipamentul normal, întotdeauna închiriez și cască. O consider obligatorie,  poate că vine de la motor, poate că m-am obișnuit cu ea pe cap, dar cred că e necesară. Oricât de bun ai fi pe schiuri sau placă sau cât de profesor te crezi.

Și iată-mă că probez casca asta:

 

  

E prima dată când întâlnesc compania Casco. Mă dau acum, (când scriu articolul) pe net și văd că fac ceva căști. Și nu doar de snow.

O pun pe cap și mă simt foarte bine. E un L iar la celelalte căști de până acum mi-era necesar XL-ul. Nah, cap sec, minte scurtă dar volubilă.

Dar cum mă jucam eu cu casca trag de cele dinăuntru ca să caut eticheta și când o-ntorc ce să vezi..

 

Mnoh, spune-tu!

I făcută la noi. Mă-ntreb câți dintre muncitorii din filmu’ de mai jos îs sătmăreni. Și mă mai întreb cine are pe cineva la parcul industrial sud, ca să ne scoată și noua 2, 3 pesubmână.

Lăsând gluma la o parte, recomand cu toată căldura protecțiile. Niciodată nu sunt prea multe. Accidentările apar că vrei să crezi că nu. Ia-ți o cască!

Eventual, ia-ți un Casco, de ce nu. E românesc.