Noile jucării din gama h.ear on u doar că arată bine, dar sunt aproape geniale. Cică mai ales pentru audiofilii disperați, ca mine. Sau ca Maga.

Căștile MDR-100AAP au un desing excelent cu atenție destul de obsesivă pe detalii. Șurubele ascunse, logo doar pe suportul căștlilor propriu-zis, cablul lat ce te ajută să nu ți se înnoade enervant. Brațele sunt mobile, lungimea căștilor făcându-se prin rabatarea unor prelungiri ce sunt ascunse în partea centrală. Pielea din interiorul căștilor e dintr-un material moale, mișto, pe care cred că n-o să-l pierd așa cum am pățit-o la Techincs-urile DJ1200. Vedem după 1 an.

Sony MDR1000AAP - #tudoran

MDR-urile vin într-un set de culori de îți vine să le halești și, cel mai important, sună foarte bine. Curat, flat, fără să îți obosească urechea după ce asculți un album întreg. Buretele din jurul căștii nu antifonează 100% ceea ce lasă urechea să respire. N-am avut senzația de oboseală și vâj pe care am avut-o după Beats sau alte-alea. Nu sună ‘tare’, sună corect.

Walkman-ul NW-A20 este mai mult decât un set de produse capabile să redea muzica în format Hi-Res Audio. Încă-mi bat capul cu urcarea muzicii pe walkman, recunosc. Aici cred că va fi un pic de muncă pentru producător, întrebarea pe buzele tuturor fiind evidentă: de ce ai renunța la iPhone? Vedem, deocamdată cele 3 trackuri de pe NW sună curat. Nici stilul muzical abordat de cele 3 melodii nu e unul foarte aglomerat, e drept. 16 sau 64 de giga cu microSD, deci, extensibilă memoria. NFC-ul ce te ajută la redare instantaneee via bluetooth, ușor de manipulat. 66g

Cât costă?

Căștile costă 799 ron pe SonyCenter și cu 35 de lei mai mult pe eMag.

NW-ul e cumpărabil on-line doar de pe eMag și face 1399 ron – 16 giga, cel de 64, 1929.

A sunat Sony, m-a invitat să le probez și să mă trag în chip. Apoi să răspund frumos la întrebările de mai jos. Am făcut-o, că erau pe roșul ăsta aprins, fotograful era prietenul Vali Bărbulescu și nah, n-am putut refuza.

Sony MDR1000AAP - #tudoran

Unde asculți muzică la căști?
Oricând am posibilitatea de a asculta și nu a auzi. Folosesc produsul muzical ca un utilizator vechi, ascultând atent. Prefer căștile pentru că sunt de părere că e o modalitate de proximitate ce ajută muzica. În ultima vreme am călătorit mult și am avut timp berechet. Lucky me.

Găsește o melodie cu un mood potrivit pentru București
Dacă mă lăsați să-mi fac puțină reclamă aș zice Doamna Dirigintă a-la Maga&Tudoran. Pare un track perfect pentru o toamnă așa aurie, frumoasă și caldă.
Dacă nu mă lăsați, aș recomanda acum Una Mattina de Ludovico Einaudi. Calmează și face bine. Mult bine.

Unde ieși în oraș special pentru muzica bună?
Cluburi de live, dar cluburi în care muzica sună bine. Corect. Mă refer la calitatea output-ului, nu la muzica prestată. True Club e unul dintre cluburi.

Zi-ne un artist local ale cărui melodii vrei să le asculți în format hi-res audio.
Aylin&The Lucky Charms si Golan.

Modul în care s-au schimbat gusturile tale muzicale, în paralel cu stilul vestimentar?
Nu s-au schimbat prea tare. Experimentez şi incerc sa descopăr cât mai mult şi cât mai multe. Muzica se tot rescrie şi e mereu surprinzătoare.

Descrie pe scurt experiența audio pe care ai avut-o cu căștile și Walkman-ul hi-res.
Sunt genul de jucării pe care le vrei a le ține în mână. La tine. Sunt pur și simplu frumoase. Îți încântă senzorial ziua. Căștile sună prietenesc, nu sunt invazive, sunetul este colorat dar la o linie a bunului simț. Sunt fidele, iar ceea ce asculți pe walkman, ca hi-res, este de comun acord.

Modul în care folosești căștile și Walkman-ul ca enhancer pentru stilul tău vestimentar?
Folosesc acest pachet ca un plus valoare. Iar de ce am ales una dintre culorile preferate, cred că dau bine la un outfit tern care are nevoie de o pată de culoare. Cred că mai am nevoie de niște încălțări cu blootooth.

Iubesc orașul meu. Descoperă ritmul urban în format Hi-Res Audio, povestit de cinci vedete locale. #Sony #HiResAudio…

Posted by Sony Romania on Friday, November 27, 2015