E o intrebare pe care, fara exagerare, o aud zilnic! E legata de activitatea trupei Ca$$a Loco si de ceea ce artistii astia 3, scot pe piata.

La intrebarea asta raspund sincer, da! Scoatem!

Dar:

– In formatia asta sunt 3 planete care asteapta momentu sa se alinieze. Suntem 3 oameni complet diferiti, dar care s-au completat reciproc de 12 ani de zile in fata publicului si altii cu mult inainte de scena. N-am facut nimic obligati, iar cand ne-am simtit indepartati de la ceea ce simteam, am facut stop-pe-piept si ne-am reevaluat treaba. E clar ca am pierdut mai mult decat s-ar fi castigat, iar aici ma refer la partea aia urat mirositoare, la bani, dar parca ne-am simtit mai impliniti cand am realizat ca n-am facut compromisuri prea multe. (Zicea un nene Mishu pe vremuri ca i placea de noi ca am avut curaju sa experimentam la greu. Si ce fain mai e..)

S-au facut niste pauze intre materiale, intr-adevar cam lungi. Insa pe cat de lungi sunt, parca pe atat de dulce e gustul revenirii. Sa nu creada careva ca n-ar fi idei sau inspiratie, ci dimpotriva: as numi-o mai degraba lipsa de motivatie. The return of investment!

Dar, revenind la stirile bune, Ca$$a Loco se pregateste de un nou material. Ca a fi printat, inregistrat si pus in vanzare sau gratuit si virit in moara panificanta a internetului, ‘om videa la momentu oportun. Si sunt urechi din internetu asta care au auzit material nou šŸ˜‰

Pana una alta, bagati de sama ca sambata, 9 aprilie, prestam in cadrul emisiunii “InTRECEREA Anilor” piesa Vand Fan.

Sa mai precizez ca piesa asta a implinit 10 ani de la compunere?