Am descoperit GlobalDJ’s cu ajutorul lui Leonard. În tripurile noastre spre concerte aveam obiceiul de a monta niște compilații pe disc, intitulate ‘drum bun’. Pe la volumul 8 🙂 dau de piesa ‘San Francisco’, apoi de ‘California Dreamin’. Băi, tonul ala de virus puturos m-a spart, iar electro dance-ul ăsta pur sînge-arab mi-a cam picat cu tronc. Rău.

Undeva la cațiva ani distanță, dintr-o poftă neexplicabilă m-am apucat și de mixat. Evident că am rămas pe electro, dar am tras la casa tech puțin, inițiat in tainele analogului (witch is not dead, yet) de Măria Sa Mr.Flavour. Fac aici o paranteză, ca să vă explic cine e romanul Mr.Flavour. În afara faptului că e un prieten al Ca$$ei, e cel care a compus, vreme de 4 ceasuri, un sample de voce feminină, sample pe care îl stiți din piesa Marius feat Giulia (sec 0 – sec 07). Mda, nea Dăviduc-dijeilărul a găsit sample-ul pe un demo-mix împrăștiat de noi prin Radio Deea, în anii lor de top. Dacă îmi aduc aminte bine, cred că lu’ Dăviducu i-am zis odată bancu cu ‘munca’..

În fine, revenind la Globali, îmi fac planul sa nu îi ratez pe 18 februarie. Și am o surpriză!

Pe scurt, sâmbătă, 18 februarie, la Arenele Romane, Finlandia Vodka organizează un nou eveniment Explore Midnight @ Ministry of Sound, featuring Global DJs si rezidentul clubului londonez, Paul Deighton si Adrian Eftimie.

4 dintre cei care mă citesc pot veni la eveniment primind niște invitații individuale și-un drink complementar la bar, în seara evenimentului. Ce tre’ să faceți pentru ele? Păi sa vedem:

Creează-ți un eveniment pe Facebook pentru 18 februarie, în care sa inviți lumea să te vadă la GlobalDJ’s cum bei cu mine! Invită-mă și pe mine. Eu am sa dau pass 🙂 (glumesc). Cine are cei mai mulți invitați, mă convinge și vine cu mine. Ce zici, te bagi?

Ai timp 6 zile, adică până pe 14 februarie!

Evenimentul este organizat de Xteria.ro, iar cei care vor să bifeze eventul, trebuie să afle că prețul unui bilet este de 35 Lei (în avans) și 50 Lei (la intrare). mai puteți încerca prin retelele www.myticket.ro, magazinele Diverta, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria si Muzica, Sala Palatului și stația de metrou Unirii 1.