Se zice că cioara sau corbul e atrasă/astras de tot ce e sclipitor.

Uneori, pe stradă, întocmai ca și cioara sau corbul, și eu sunt atras de ‘sclipitori’.
Mai ales când sclipitoarea face apel la toate căsuțele bifabile din meniul ‘cum să atragi privirile în 2 secunde’.

Mă aflu primul la semaforul roșu pentru că sunt o găină care nu forțează galbenul. Stau și privesc pierdut când: tadaaa. Ochii-mi cad pe partea stângă. Ea așteaptă să traverseze. Fustiță mulată, peste genunchi, bluziță alba decentă, plus tocuri. Centrimetri de înălțare. Clar mi-am lipit privirea de imaginea cu pricina. Părul blond, zbârlit, mă rog umflat, tapat sau cum o fi fost, plus sânii = PERSONAJ!

Verde! De partea sexului frumos, evident. Traversează vioi. Părul i se unduiește pe umeri, sânii îi tresaltă, iar eu deja am ajuns la episodul 3 al filmului. Ajunge în fața mea. Cu o gură ca a lupului din desenele animate, remarc rujul roșu și ochelarii de doamna dirigintă. La dracu! E verde și la mine, dar mai stau un pic s-o vad și din spate doar ca să-mi termin serialul din minte. În spate deja aud claxoanele, frigiderul care mi se umple de carne, cum mă arde, dar arunc peria și dau tălpiță de parcă mă duc la sapă..

Vezi tu, d-asta e trafic în București! Din cauza îngălării șoferului la vederea personajelor ăstora de film erotic anii 80.