La 8 ani de la lansare, programul Mastercard Premium & Business vine cu o gamă de beneficii și mai amplă decât în edițiile precedente. Semne că ofertele din edițiile anterioare și-au găsit fani printre clienții Mastercard. 

Programul include 165 de parteneri și oferte în peste 450 de locații participante, din categoriile Fashion, Călătorii, Gourmet, Beauty, Cadouri, Deco, Business și Dezvoltare Personală. În fiecare dintre aceste locații, pentru orice plată cu un card Mastercard® Gold, Platinum, World, World Elite™, Corporate sau Business, Mastercard a pregătit surprize unice și oferte preferențiale, de la organizarea vacanței perfecte și până la surprinderea celor dragi cu cele mai inspirate cadouri.

Campania are loc în perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2018.

Printre partenerii din anul 8 i-am văzut pe cei de la Edenland Park. Great!

Fac parte din generația celor pentru care cățăratul în copaci, mâncatul cireșelor direct de la sursă și exploratul naturii sălbatice erau o normalitate. Plictisită de amintirile mele despre cum alegeam copacii în care să exersăm chiuitul lui Tarzan sau de cum puneam în practică amintirile lui Nică, domnișoara Veselie, aka fiică-mea, a decis că-i momentul să-mi arate cât de experimentată este, și ea, în calitate de exponent al generației 3D. 

Lupta dintre generații am decis să o purtăm în deplină siguranță, așa că am ales Edenland-ul ca teritoriu de luptă. Distanța față de zona urbană și aglomerată a Bucureștiului fiind una extrem de atractivă (cca 20 kilometri), poate face din Edenland Park o destinație pentru oricine este dornic de aventură în aer liber sau doar relaxare. 

Aflat în mijlocul pădurii, Edenland oferă vizitatorilor mari și mici peste 12 activități. Traseele prin copaci, evident, fac deliciul celor mici, alături de tirul cu arcul, ferma animalelor și deja celebrele căsuțe în copaci, în care te poti caza cu familia peste noapte.

Am nimerit într-un weekend pe la orele 10:30, iar prima impresie a fost că am greșit ziua. Parcarea era mai mult decât plină. Dar, odată intrat, suprafața Edenland-ului fiind atât de mare, lumea părea chiar răsfirată. Deci panică degeaba.

La intrarea în parc, după achizitionarea biletului de acces, primești o hartă a atracțiilor, atracții pe care, pentru a le bifa pe toate îți cam trebuie o zi jumătate. Poate și de asta, proprietarii au gândit și posibilitatea cazarii în căsuțele din copaci. Ceea ce ar putea fi 

  1. util pentru o familie care vrea un weekend prelungit pentru copii;
  2. cool and funny pentru adolescenți;
  3. romantic pentru cupluri;

Încă de la intrarea în parc, te surprind plăcut spațiile verzi bine cosmetizate, prezența indicatoarelor și, mai ales, a coșurilor de gunoi. Miroase a civilizație și a pădure primitoare. Evident că moștenitoarea din dotare și-a însușit harta atracțiilor și a început să planifice ziua: Tati, facem o tură cu caii, apoi mergem la tir cu arcul, ca să poți și tu să câștigi șiii îmi iau revanșa la traseele din copaci și la peretele de escaladă! Bine? Apoi mâncăm un burger și luăm doboș la pachet? Și, dacă mai stăm, vreau să merg și la atelierul de pictură, pot?

În cap îmi rulau toate traseele la care urma să fiu pur și simplu umilit de energia și bucuria unui copil de 10 ani. Am lăsat ziua pe mâinile domnișoarei, bucuria ei pe ale Mastercardului, iar siguranța noastră în cele ale instructorilor prezenți. 

Cam ce înseamnă cam 8 ore de distracție? 

Intrarea 10 lei adulții, copii 5 lei per persoană, iar fiecare activitate se plătește separat. În zona centrală, cei care nu doresc să practice activități pot savura bucatele comercianților. Poți apela la restaurantul tip împinge-tava, ceea ce înlesnește mult viața zecilor de turişti flămânzi. Există şi opțiuni sănătoase, cu salate, ciorbe, pizza, paste, burgeri, toate cu prețurile decente, sau snack bar  unde îți poți stinge setea sau pofta de o înghețată.

  • Ce m-a surprins?

Curățenia, atenția și grija cu care personalul gravitează în jurul clienților, faptul că în mijlocul pădurii, in the middle of nowhere, poți plăti liniștit cu cardul, faptul că mâncarea este extrem de decentă și, mai ales, curat preparată.

 

 

În plus, oamenii se pricep și să organizeze petreceri aniversare așa că… programul de distracție de vacanță e la un cico distanță! Iar pentru cei care utilizează un card Mastercard Gold, Platinum, World, World Elite™, Corporate sau Business, între 18 și 24 iunie, oferta este următoarea:

  • Intrare gratuită în parcul de aventură pentru titularul cardului 
  • 10% reducere la tariful activității de trasee în copaci (adulți + copii începând cu vârsta de 4 ani)
  • 10% reducere la tariful accesului în locul de joacă (copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 8 ani)
  • Oferta nu se poate cumula cu alte reduceri sau promoții existente în locație.