Be water my friend, zice Bruce Lee într-un interviu , aducând în monologul filozofic faptul că apa are această particularitate, de a prelua orice formă, de a fi flexibilă și variabilă. 

E un avantaj în a fi flexibil?

Personal spun că da. A fi flexibil cred că e tot mai important la ceasul vremurilor noastre. No plan is the best plan, deși funcționăm cu calendarul, cu planning, bife, urmărindu-ne o cale cumva deja socotită-n avans. 

Comunicarea n-a fost dintotdeauna flexibilă. A depins de oră și loc, apoi de aparat, de tehnologie s.a.m.d. Dacă voiai să comunici trebuia să te supui regulilor. 

Pe la inceputurile telefoniei mobile nu aveai prea multe variante de ales, pe lângă o conectare greoaie care dura până la câteva zile, variantele de abonament erau destul de costisitoare. 

Țin minte că, prin anii 97 când făcusem pasul către antreprenoriat fiind unul dintre primii dealeri de telefonie mobilă din oraș, o conectare costa 50$. Și acte, multe acte. Trimise pe fax, pentru ca mai apoi să se conecteze un terminal cu care vorbeai putin, pe bani destul de mulți. 

Regula era simplă. Abonament minim un an, fără șanse de a renunța, decât cu plata unor taxe. 

Trebuia să fii foarte flexibil în această alegere: să accepți sau nu.

Lucrurile se schimbă, anii trec iar companiile merg în pas cu nevoile actuale. Iar noul abonament FLEX de la Vodafone face exact asta, iti lasă calea cea mai simplă de a folosi un serviciu pe măsura nevoilor dar și a posibilităților tale.

Este tot ce nu se putea până acum: un abonament fără perioadă contractuală, perfect adaptabil din mers, flexibil si controlabil total. În plus, alegerile pot fi făcute în fața unui smartphone, simplu și rapid, din aplicația MyVodafone, fără ca cel sau cea care-și dorește să se mai deplaseze la vreun dealer. 

Rapid și simplu, după ce termini configurarea noului tău Flex, SIM-ul ți se trimite prin curier acasă. 

Iar dacă pui la socoteală ofertele, cred că Flex ar fi cel mai bun partener de 2021: 100 de giga de internet, minute și sms-uri nelimitate, 400 de minute internaționale la doar 9 euro.

La puterea 5G.

Interesant? Eu cred că da. Singura treabă pe care mai ai de o face este de a intra în contul tău MyVodafone și să-ți configurezi alegerea. 

Iar dacă o faci până la 26 februarie ai parte de o lună de abonament gratuit și până la 100 euro pentru acihiziția de smartphone Samsung

Vremurile noi te cam aduc cu picioarele pe pământ și ne predau o lecție nouă: a fi flexibil face parte din supraviețuire. Ca mai apoi să fie ingredient în evoluție. Flexibilitatea te poate scoate din supriza neplăcută a planului necalculat, îți lasă loc de manevră la ceas de seară, te proiectează într-o metodologie proactivă și te scapă de stres.

Flexibilitatea este un avantaj, dovadă de înțelegere și maturitate. Iar dacă o observăm la un partener cu care lucrăm, am putea spune că e dovadă de profesionalism.