Ieri am avut plăcerea și ocazia să îmi reamintesc gustul skiului. Deși la început Jägerul în combinație cu nefiltrata mă ducea direct cu gândul la vârful oricărei pârtii austriece, evenimentul celor 5 Tirolezi mi-a adus aminte că nu doar acela e gustul. Era incomplet.

Austria.info ne-a invitat la o conferință de presă în varianta turbo, apoi ne-a obligat să gătim. Tirolește.

Pe mine m-au pus la tăiat carnea pentru tocănița cu cartofi. Evident că m-am bucurat. Se vede și-n poze.

Am hăcuit o junincă mai mare, apoi m-am dedat la umplut scovergi.

M-am retras la masă ca să-mi servesc supa și astfel am redescoperit că Tirolul are un gust bun.

Meniul complet se cheamă astfel: Speckknödelsuppe, Zillertaker Krapfen, Tiroler Gröstl si la final un minunat desert. Apfelstrudel cu Vanilla sauce. Pe ăsta l-am dus acasă, la copil. Că și eu de la gura copilului iau ca să beau, așa că tre’ să mai dau și înapoi.

Minunat eveniment. Vreau la Tirol! Amu, ni, că sâmbătă la Solden se dă drumu la ski!