În 2019, programul MASTERCARD Premium&Business împlinește 9 ani și vine cu o gamă de beneficii mai amplă ca oricând, astfel posesorii Mastercard să se bucure de oferte și experiențe de neprețuit, special concepute pentru a răspunde dorințelor lor. Printre cei 120 de parteneri și ofertele dintre cele 300 de locații participante, ai parte de toate categoriile: Fashion, Călătorii, Gourmet, Beauty, Cadouri, Art&Deco, Business și Dezvoltare Personală. 

În fiecare dintre aceste locații, cei care dețin un card Mastercard se pot bucura de oferte speciale pentru orice plată cu un card din categoria Gold, Platinum, World, World Elite™, Corporate sau Business.

Și cum e vară, cald, iar pofta de rose se-mbie cu poftă de masă, m-am oprit la categoria Gourmet, respectiv la Four Seasons Dorobanți

Una dintre proftele-mi repetitive în materie de mâncăruri sunt exoticele bucate libaneze. Îmi bucur papilele cam la două săptămâni cu așa ceva, iar unul dintre restaurantele care-mi satisface doza de bucate tradiționale arăbești este Four Seasons Dorobanți. Aflat vis-a-vis de piața, restaurantul își împarte aprecierea multora ca fiind unul dintre libanezele ‘serioase’, care prin ingredientele de cea mai bună calitate apropie clientul de gustul autentic. 

Meniu stufos, vinuri atât libaneze cât și românești vin într-un decor mai special, cochet și creat cu atenție la detalii, o masă aici putând fi nu doar o pauză, ci și un moment mai special, un business lunch sau, de ce nu, un date. 

Evident că o masă tipic libaneză combină aperitivele cu carnea, kebab-ul cu hommos-ul și baba ghanuj. Am ales aproape dintre toate cele enumerate, plusând cu o porție de rulouri cu halloumi, niște bunătăți fresh cu roșii plus mentă. Yum!

Falafel? Desigur. Căci  SUNSET, rose-ul Chateau KSARA din Valea Bekaa, un cupaj din Cabernet Franc și Syrah, un vin fresh, proaspăt, cu aciditate, tente de merișoare și rodie merge perfect. Am continuat cu un mix grill, spre finalul prînzului să mă-ndulcesc cu un desert al zilei, surprinzător și echilibrat.

N-am mai trecut și la vinurile roșii, meniul restaurantului fiind destul de amplu pentru a te convinge să revii. Limba și shaorma de rață? Soon. 

Revenind la oferta Mastercard pentru Four Seasons, folosind cardul din colecția Premium & Business ai parte de o reducere de 10%. 

Enjoy!