După ce o lună m-am procopsit cu Garmin, prima impresie care mi-a lăsat-o e următoarea: nu e pentru leneși.

Apoi, ca Sergiu Floroaia care a scos 1000 de dumițe în 10 zile, am scos-o și eu pe asta: Dacă VivoSmart 3 ar fi dj, piesa de rezistență ar fi: Garmin van Buuren – Move!

Nu sunt genul care se dă pe spate de a purta și se lăuda cu caloriile arse, însă cred că aș putea folosi ceasul ăsta la înregistrarea paharelor cu vin. Am și căutat în meniu, dar văd că au uitat să-l programeze. ”Wine glass reps” not found!

21 de grame de ceas, tracker, 64 x 128 pixels pe un display de 9.6 x 19.2mm. Eu am pe negru, dar vine și pe alte culori. Mai vesele, feminine, demne de orice Cpfist.

Ceasul stă bine la capitolele următoare: măsurarea mișcărilor, repetărilor, pulsului, somnului, stă bine pe capitolul rezistență la apă deci poți să-l uiți pe mână. Te mai ține bateria și vreo 5-6 zile. Se încarcă cu un clips USB pe care-l vâri în laptop sau încărcătorul de telefon. Să scoți marile consumatoare în vremea asta, rupe la tensiune! Glumesc..

Stă cam prost la următoarele: GPS, înregistrarea clară a faptului că te-ai trezit și.. cam atât.

Ceea ce mă face să cred că Garmin-ul ăsta merge mult mai bine spre cei care vor să-l folosească pentru sală, înnot, etc, pentru că înregistrează mult mai lesne treaba asta.

Ah, clar și pentru back-office, că încărcarea mesajelor vine excelent, ba chiar le poți citi întregi, în funcție de ce lași telefonul să trimită, evident. Ecranul e super sensibil chiar și în mediul acvatic, destul de responsive iar OLED-ul are o luminozitate mai mult decât satisfăcătoare.

Deși aparatul are posibilitatea de a se conecta cu Facebook-ul sau Google (cine dracu mai face asta) neavând GPS nu te poate lăuda pe rețea cu harta și distanța (alergare, biciclit, plimbat pe bulevard). Ceea ce îl face indezirabil pentru o categorie de voyeuriști. Dar pentru cei care-și doresc o primă intrare spre o viață mai echilibrată, măsurarea stresului, a activității și a caloriilor, VivoSmart3-ul ăsta poate mulțumi. Sau dacă vrei să pornești piesa preferată, ori s-o oprești, chestii d-astea..

Uite, eu pot face următorul lucru. Să te trimit pe contul meu de instagram și să te rog să comentezi cu-n emoji la ce l-ai folosi și chiar să dai un tag unuia dintre prietenii tăi de activități sportive. Am un ceas cadou, așa că trebuie să fac cumva.

Ce zici?

Timp de lucru 7 zile.