Pe vremuri se spunea că trebuie să scrii pe blog zilnic.

Posibil, doar că nu cred într-un oracol în care să-ți arunci trăirile. Acum ai snapchat, facebook live!, etc. Nu?

Ca să fiu sincer, ultimele zile (6 la număr) au fost așa pline că abia am apucat să număr mailurile încasate.

Dacă e weekend, e Cluj.

Un weekend mega plin. Am purces după aterizarea rapidă la consumul unui rose-n 3, la unul dintre noile baruri dedicate vinului: the Office. Cică se și mănâncă acolo. N-am testat, dar next, on Dallas.

A doua zi m-am întors în timp și spațiu. Oser.

M-am întors pentru o bănățeană și 2 mici, am fost mega tentat să-mi cumpăr o banană, pe care, sadly, omul n-o avea la el. A rămas că ne mai întălnim noi. Lume multă și de toate. Absolut de toate. La discuții cu amicii, aud că ai variante minunate de a găsi o bicicletă k-lumea, singura condiție să nu prea fie furată.

Alt rost de a călca săptămânal sunt antichitățile ascunse printre vechituri pe care ai șansa să le cumperi la mega preț. Trebuie totuși să ai un ochi pentru asta, fie un prieten care se ocupă 😉

 

Trippin to OSER-Cluj.Ultima dată când am călcat aici am ajuns la ora 6 si ceva dimineața, ca să prind loc de vânzare. Scotocisem prin beciul bunicii și-am etalat, exact ca în imaginile de mai jos, toate vechiturile. Din ce am vândut mi-am cumpărat o casetă. Prodigy – Music for a Jilted Generation.

Posted by Cosmin Tudoran on Saturday, April 2, 2016

 
Pe la 7 seara împreună cu Casa de Vinuri Cotnari pășim împreună la alt winebar, unul care adună săptămânal oameni în jurul poveștilor cu și despre vin: Wine’O Clock.

Excelentă seară. Lume frumoasă, o prezentare mai puțin formală a vinurilor îmbuteliate la Crama Vlădoianu, niște muzică și poezie. Rețetă semnată Vinul.ro sub titlul unor Rapsodii de Primăvară. Fun?

Oh, yeah.

Luni seara. București. Barației.

Escaladând ușor ajung la unul dintre cele mai importante momente.

#barației33 a fost ideea prietenilor Men’s Cave de a scoate strada în evidență. Pentru că pe acea stradă aflată în spatele marelui Cocor sunt 4 entități comerciale de bun gust și simț, care oferă mai multe variante de shopping & fashion, evenimentul a constat fix într-o aventură ce ține de street-style, prietenie și frumos. Ce s-a petrecut se vede.

 

Primul eveniment semnat Men’s Cave a fost un succes, iar asta datorită vouă. Prima ediție Fashion Spree on Baratiei…

Posted by Men’S Cave – Clothing Concept Store on Tuesday, April 5, 2016