Nu stiu cum se face! Adica am ceva pareri despre dansa, dar singura mea certitudine este ca nu exista o cale 100% sigura. Chiar daca ai ceva habar de SEO, on-line marketing, afiliere si alte cele, cred ca totdeauna e loc de mai multa informatie.

Ei bine, informatia vine la botu’ calului, asta daca respectiv, calu’ e parcat in Iasi, Cluj sau Timisoara.

Doru Panaitescu este unul dintre pionierii vanzarilor on-line, un pasarolog aventuros, cu daru’ graiului. Stie sa se faca auzit, e pe intelesu’ tuturor, iar Maiestatea Sa pleaca intr-un turneu de predat tehnica suprema de a deveni un peste veritabil pentru online-ul romanesc.

Imi zice mie nea Doru asta acu’ ceva zile: “exportul de know-how spre provincie incepe sa egaleze situatia de forte pentru industria de online din Romania“. Bine ca se egalizeaza ca ce ne faceam daca eram neegali?! Se vede treaba ca se egalizeaza bine, din moment ce cursurile sunt pentru toata tara, pe zone geografice bine stabilite.

Dupa umila mea parere, fie ca stii sau nu stii “de-astea”, ar trebui sa te duci si sa-l asculti. Se aud voci ca ar fi unul dintre cei mai buni. Io unu’ m-am inscris la Bucuresti pe locurile din fata, ca sa vad scrisu’ nu de-alta.

Datele celor trei editii locale (Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca) din luna mai sunt:

– 16-17 mai, Iasi
– 18-19 mai, Cluj-Napoca
– 20-21 mai, Timisoara.

In luna iunie, Panaitescu organizeaza o editie pentru avansati in perioada 7-8 iunie, iar in perioada 21-22 iunie o editie intensiva, ambele in Bucuresti.

Cui se adreseaza exact cursul sau despre tehnica modulelor, afli aici.

Ca orice marketeer simpatic si cu caciula, are si o oferta demna de GROUPON, YABADU, etcetera:

” Suplimentar, ofer cinci x cinci egal 25 de vouchere in valoare de 100 de euro bucata la inscrierea la oricare din aceste editii (maxim 5 pe editie). Pentru aceasta trebuie sa republicati acest post pe contul vostru de twitter / facebook / linkedin. (singura conditie pentru eligibilitate este sa aveti minim 150 followeri pe cont si sa ne “cerem prietenia” pe aceste retele de socializare). O tragere de maneca dupa ce dati “share” e musai, sa intrati in concursul pentru castigarea acestor vouchere.”

Succesuri fara esece!