Sunt trimisul special Tuborg Sound la festivalul ce ține 2 zile din Muzeul Satului Bănățean. Să iau pulsul, să-l reproduc apoi într-un material video, așa cum îmi place. Și cum îmi iese, adică.

Am urmărit furnicuțele sârbești care au montat cele 6 scene în 4 zile și între timp ne-am mai împrietenit. Am montat și noi, însă video.

Am stat cu sufletul la gură ca să ascult artiștii prezenți, mai ales că unii dintre ei ne-au confirmat faptul că suntem ‘foarte în regulă’ – DOC. Ce bine și confirmat m-am simțit. Sincer.

Avem mai jos episoadele zilnice. Am tăiat prea mult la montaj, sincer. Am râs de-am leșinat, dar asta e, așa s-a cerut. Să fim nostimi.

Evenimentul a continuat și azi, însă vom reveni cu filmări de la fața locului. Am încercat s-o prind pe doamna Piele a.k.a Skin ca să o întreb ceva. Nu știam exact ce, și oricum am ratat-o.

Vremea n-a mai fost așa prietenoasă peste zi, astfel încât m-am echipat corespunzător. Electricastelan, cu cizme de cauciuc culoarea ierbii. Sadly, nenea Ion SapăIarbă n-a putut ajunge, astfel, pe la ElectricApex a cam bătut vântul și duhurile. Scena de 12mp trance a fost energică, lumea de la Xtreme fu serios afectată de alegerile de azi. Am tras niște cadre pline de energii pozitive, acolo. Veți vedea.

În rest, TuborgShot la tot pasul, sunet mișto la Guru, 5 zile minunate la Timișoara.