De la o vreme eu ma dedublez. Ma dau de 3 ori peste cap si ma transform in: mondenologul de serviciu. Deunazi, MdS a urmat calea cinemaului si a privit filmul. Iata ce a inteles:

Deci lebada neagra satula de lebada alba care interpreta mai mult decat frigid lebada neagra, ucide lebada alba printr-o lovitura de oglinda sparta parca netinand cont de cei 7 ani de ghinion. Clickul se petrece in urechea lebedei albe in momentul in care Thomas (la pronuntie nu se aude s-ul, ca asta e francez coclit drept urmare un pervers notoriu) ii spune privindu-se reciproc in oglinda, imagine de o poezie Bacoviana: doar tu stai in calea ta!

Lebada neagra se chinuie din rasputeri sa iasa la lumina si o urmareste pe Nina, o fata draguta si la locu ei prin tot filmul. Ca tot veni vorba de Nina, aceasta da dovada de o psihoza avansata in stare, cu multiple tentative de autoflagelare prin scarpinat. Noroc cu mama Ninei, care ii taie repede unghiile si slabanoaga nu se flageleaza destul. Tot psihoza-bato vina, o aduce pe Nina in prag de fantezii erotice, cu o alta posibila lebada neagra utilizata in Lac, de acelasi Thomas (nu se aude s-ul) in noul stagiu. Fantezia se pronunta printr-un act sexual oral, petrecut la o usa distanta de mama Ninei. Aceeasi mama a Ninei plange in finalul piesei, atunci cand lumea aplauda iar lebada neagra, acum lebada alba, toaca marunt picioarele Ninei prin dans si sfasie pantecul aceleasi Nina/lebada alba cu ciobul oglinzii sparte. Nina cade si moare.

Ce nu am inteles eu este urmatorul lucru:

Fosta lebada alba ce juca lebada neagra din fostul stagiu este sau nu ranita cu pila de actuala lebada alba ce joaca lebada neagra in stagiul actual? Sau a fost iarasi psihoza bato vina!

p.s. copii, nu faceti psihoza!!

p.p.s. Natalie Portman i foooorte slaaba

p.p.p.s Afrodziac asta, regizoru, e bun astfel ca lebedele ce o interpretau pe Nina au facut-o pe Natalie Portman sa ia Oscaru.