Cantină cu patină Biutiful, aka Fratelli, mâncare fină, un singur producător de vinuri (Corcova) și cafea blend premium.

Florin, aka Chef Foa, zicea în timpul deschiderii: e accentul pus pe bucăți de timp ale oamenilor. Apoi îmi continuă, later, spre final: cu atenție maximă pe ingrediente.

Am conchis amândoi că e salutabil profesionalismul implicat în tratarea unei mese de prânz care e, deseori, aidoma unei alimentări la peco, cu atenția necesară unei mese importante și sănătoase.

Un meniu de prânz costă în jur de 26 de lei și conține 3 soiuri de mâncare. Te saturi? Cu siguranță.

Ca un pont, grătarul este DJ-ul locației, așa că preparatele mixate de dânsul ar trebui să fie una dintre primele tastinguri.

„ Flavours a pornit la drum concentrându-se pe timpul liber. Acum ne orientăm spre o altă zonă de timp – cel petrecut la birou. Majoritatea prietenilor noștri lucrează într-un birou, dar nu au o opțiune reală, care să-i satisfacă, pentru masa de prânz. În ultima vreme, toată lumea e îndrăgostită de Street Food. Așa și Flavours – diferența este că noi l-am pus deja în practică la Stradale. Am pus mult suflet în acest proiect, am investit mult în echipa, design și în crearea meniului”, a completat Chef Foa. 

Florin Scripca aka Foa a intrat într-o bucătărie și a ieșit "Stradale". Mâncare buna și la un preț rezonabil. Așa a promis.

Posted by George Buhnici on Wednesday, March 25, 2015