Mi-am dat papucii. De fapt, ni i-am dat reciproc. Poate-ți plac, așa că hai să ți-i dau și ție!

Pe Bărăției 33, lunea trecută, cam pe la orele serii, aveau să se adune ad-hoc niște oameni.

Evenimentul s-a intitulat FASHION SPREE ON BARATIEI THIRTY-THREE. Kwel, nu? Am mai scris de treaba asta cu 2 postări mai jos, dar ceea ce nu am precizat atunci este următorul lucru:

Împreună cu Men’s Cave, am scos la mezat 2 modele de pantofi. Desenate împreună, lansate la fel – alături de Raluca Huzum și Sorin Șurghie am împins puțin prietenia mai departe. Astfel, avem cele 2 “soiuri” de mai jos.

 #carbon13th

E un pantof unisex, 100% din piele, exterior plus interior. Pielea neagră are o față ce se aseamănă cu țesătura carbonului dinainte de a fi îmbibată cu rășinile ce-l transformă. Închizătură Derby, șireturi în culoarea interiorului, cât și a micilor inserții, talpă tractor super ușoară. Întreg pantoful cântărește sub 500 de grame.

De unde numele? Având numai un lot de piele ce inițial putea acoperi doar 13 perechi, conform unei logici de fier am botezat modelul astfel.

#DirtyHarry este modelul numărul 2

Mult mai masculin, pantoful vine cu o pielea întoarsă, montat în 2 culori: BlueOcean și Gri Petrol. Un model cu aceeași închizătură și aceeași talpă tractor.

Domnului Sorin i s-a părut că pantoful mai cerea ceva. Să posede un alt soi de finisare. După ce am avut pantoful gata, prin comparație, ne-am dat seama că are dreptate. Iar amândoi fiind fani Clint Eastwood… ba nu, Gorillaz, numele nu s-a lăsat prea mult timp așteptat.

De ce pantofi?

Sau papuci, cum le spun eu. Pentru că am această “boală” de când eram mic. Primul job pe care l-am avut a fost vânzător în piață. De papuci. Așa cum îi povesteam aici lui Cabral, a fost o muncă pe timpul vacanței de vară prestată timp de două luni, care avea să mă ajute să îmi rotunjesc câștigurile și să îngroș rândul celor din “piața de la Mat”, Bistrița.

Am o plăcere enormă de a achiziționa modele noi și mi-am dorit întotdeauna să ajung să-mi fac propriile modele. Și cum a venit momentul “Yes We Can”, here it is. Da, mi-am dat papucii!

Cât costă?

Ambele modele sunt 599 RON. Ripley’s, belive it or not.

Unde le găsești?

Deocamdată doar la Men’s Cave, pe Barației 33. Dar nu peste mult timp, chiar și pe shop.tudoran.eu.

Acum spuneți drept, care vă place mai mult?

P.S. nush de ce, dar parcă piesa asta are un alt efect acum 🙂