Mâine, 13 iunie, orele 10 sunteți așteptați cu mic, cu mare la lansarea unui nou magzin ce face parte din lanțul iStyle. După magazinele deja celebre din București (Bucuresti Băneasa, AFI Cotroceni), Cluj și Brașov, mai marii rețelei s-au hotărât să fie și mai aproape de fanii produselor.

Astfel, pentru ziua de mâine, cei ce își doresc prețuri interesante și posibilitatea achiziționării unor produse cu reduceri adhoc, sunt așteptați în mall-ul din cartierul Vitan. Mi se șoptește-n mail că vor fi 20% reducere la anumite modele de portabile Mac, iPhone 6 începând de la 2.999 lei și iPhone 4s la 999 lei. Totodată, clienții pot participa la demonstrații cu cele mai noi produse Apple și accesorii și pot câștiga premii instant, la achiziție, în limita stoculului disponibil.

Ce aduce cu adevărat nou acest magazin este premiera națională, și anume Flex Table – o zonă dedicată unde clienții pot beneficia în baza unei programări prealabile de servicii personalizate de instruire, instalare și configurare din partea specialiștilor iSTYLE. Acest nou concept ilustrează eficiența și simplitatea caracteristice pentru Apple și a fost până acum implementat doar în alte două țări din Europa Centrală și de Est.

Deschiderea propriu zisă mă va aduce din nou în pragul Apple Premium Retailer-ului, având deosebita onoare de a fi cel care va hotărî numerotarea inversă a coborârii cortinei. See you there?

Ce mai oferă noul magazin iStyle?

  • un showroom permanent, conceput pentru a pune în valoare gama completă de produse Apple, inclusiv cele mai recente modele de Mac, iPhone, iPad și iPod, cu posibilitatea testării directe de către clienți
  •   asistenţă specializată și individualizată din partea consultanților de vânzări instruiți și certificați de către Apple – ceea ce mi se pare senzațional
  •   demonstrații, workshopuri și seminarii periodice acoperind cele mai recente și avansate tehnologii
  •   programe financiare pentru diverse categorii de clienţi, inclusiv reducerile oferite clienților din domeniul educaţiei, soluţii de leasing și închirieri pentru afaceri, restituirea TVA pentru cetăţenii non-UE etc.
  • comercializarea unei game generoase, dar exigent selectate de accesorii dedicate produselor Apple, de la genţi de laptop și carcase de iPhone la sisteme audio de înaltă calitate, soluţii de stocare performante și numeroase accesorii inteligente “app-enabled”
  • servicii de depanare și preluare în service a produselor defecte

“Deschiderea noului magazin iSTYLE din București Mall reprezintă un moment foarte important pentru noi, întrucât ne oferă posibilitatea să fim alături de clienții noștri prin multiple opțiuni de achiziție adaptate stilului lor de viață. Totodată această lansare subliniază încă o dată angajamentul nostru pe piața din România – de a continua extinderea la nivel național, strategie pe care o vom menține și pe viitor.” a declarat Valeriu Ion, General Manager al iSTYLE Retail. ”București Mall este primul mare centru comercial din Capitală și suntem încântați să inaugurăm astăzi noul nostru magazin aici. Clienții vor beneficia în showroomul nostru de o experiență cu totul specială la nivel de interacțiune cu produsele celui mai renumit brand din industria tehnologiei.” a continuat acesta.

p.s. o altă știre la fel de bună este următoarea: pe 27 luna curentă vine rândul magazinului cu numărul 7: Maritimo Shopping Center din Constanța. See you there too?