Intro.

Plimbare agale cu familia Morar pe Bulevardul Republicii. Geolocația este La Ciotat, orășel aflat pe malul Mediteranei. La o primă vedere mi se arată ușor necunoscut, dacă domnul IT nu m-ar fi luminat cu informația că primul film rulat vreodată pe planetă a fost aici, în cinematograful Le Lumière. Deh, lucrușoare mici care fac deliciul plimbării. Povestioare #stiațică.

Cum ar mai fi orașul Nimes. De unde, pe la 1490 Christofor Columb își procură o țesătură nouă, subțire și foarte rezistentă cu care își construiește velele. Nu de alta, dar supărat tare pe regina Spaniei, dintr-o criză de gelozie, probabil, zice că vrea să ajungă la capătul pământului, doar că cu pânzele vechi nu prea reușea. Se îmbibau de apă de mare și se rupeau. Dios mio!!!

Dar ghici ce?!, cu velele de la Nimes, se aranjează. Trece gârla și ajunge în the new world, unde după câteva revelioane iese Donald președinte.

Cu pânze de Nimes. DeNimes. #denim

Râdem agale și privim orizontul. Domnul IT.Morar mai face o glumă și-mi propune să servim eine ‘pichet de rose’. Oh, yeah!


N-am apărut în Viva din clasa VII-a, cred. Glumesc, desigur că am mai apărut, dar mic, în pozele de pe la petrecerile din grădină. Mi-am dorit să ocup mai mult print și să se folosească mai multă cerneală pe mine, recunosc. Șansa a venit când amicul meu Tommy a sunat și mi-a propus să mă denimizez, că tot și-a deschis butic în Park Lake Shopping Center.

Iar ca să îmbinăm utilul cu plăcutul, a zis că dacă tot sunt reprezentantul bărboșilor fără cruciulițe, una dintre locațiile cele mai mișto din București, Mr.Blade, ar putea fi un loc de ședință foto.

Căutările pentru hainele-mi potrivite s-au făcut în prezența stilistei Silvia Cristescu, în magazinul Tommy Hilfiger din Băneasa Shopping City și Hilfiger Denim din Park Lake. Recunosc că mă simt mai în largul meu în a doua locație. Drept urmare m-am mai denimizat odată și cu ocazia dresscode-ului Elle: #jeanscouture.

Ce-a ieșit se vede mai jos.

Mulțumesc Tommy Hilfiger, mulțumesc Viva!

tudoran2

tudoran1

Produsele se găsesc în magazinele Tommy Hilfiger și Hilfiger Denim.