Să selfie sau să nu selfie? Aceasta este întrebarea. Să #selfie! În sfârșit merită să faci unul. Doar că de data asta nu oriunde, ci într-un anume loc. Cu un anume obiect.

Tourism Authority of Thailand și Băneasa Shopping City oferă un loc special pentru un trip absolut remarcabil. Ideea e simplă. Trebuie să treci până în 31 martie prin Băneasa Shopping City, să cauți tuk-tuk-ul thailandez și să te selfuiești cu el.

Apoi urcă-l în conturile tale de facebook, instagram, pinterest, s.a.m.d.

Folosește neapărat hashtag-urile:

#1selfie2thailand, #ishopitravel și #baneasashoppingcity

Dar neapărat. Adună cât mai multe likeuri și poți fi a 6-a persoană care va descoperi cu noi Thailanda. E simplu, dar e tricky.

Tripul din Thailanda este programat de pe 9 pe 21 aprilie anul curent. Totul este asigurat (cazarea, transportul, etc) iar noi mergem pentru că vrem să facem împreună Songkranul.
Între 13 şi 15 aprilie, thailandezul din tine sărbătorește Anul Nou Thailandez. Songkranul. Acesta este un eveniment care, descris într-o variantă turbo este o bătălie a apei. Este o nebunie generală, este Festivalul stropeitului. Al apei.
E o întreagă nebunie dezlănţuită în orice colț al Thailandei, deși perioada nu e tocmai fixă. 7 – 19 apriliem prin fosta capitală Sukhothai, Chiang Mai (12-15 aprilie).  Localnicii și turiștii duc lupte grele înarmați fiind cu găleți, pistole, bidoane şi furtune conectate la surse cu apă. E o stropeală totală, dar un fun extrem. Va fi udă treaba!
Norocosul selfiest are un loc bine asigurat între noi. Coechipierii sunt Alina, Chinezu, Ana și Igu, deci, cel care ne va fi partener va avea de furat/învățat de la fiecare câteceva. Eu am să mă chinui să-l învăț să râdă ca mine 🙂
Trebuie precizat un lucru deosebit de important: persoana în cauză trebuie să aibă un pașaport valabil, nu unul provizoriu. Viza se ia la aterizare.
Așadar întrebarea rămâne:
#1selfie2thailand