Se pare că timpul de coacere de o lună se propie de final. De la ultima petrecere, Desperados Wild-Wake, s-a dat timp pentru pregătirea uneia și-mai-și. Ei bine, sâmbătă Desperados o scoate de la cuptor.

Berea cu tequila, această influență latină Heineken, revine cu un mood-bord mai amplu: o petrecere de 24 de ore asezonată cu sporturi nautice și alte activități pregătite pentru consumatorii din ziua Z. Sau D, mai bine. Slackline, kites, water fight, treasure hunt, etc. Everything witch is wild.

Desperados Wild Kite

Alături de noi vor fi prezenți următorii riderii de kite: Bogdan Turtoi, Liviu Codreanu, Florin Olteanu, Mihai Irimescu. Pentru că am pile voi putea încerca și eu kite-ul, sub atenta îndrumare a cuiva din listă. Sper ca după 2, 3 Desperados să fiu expert. Wild-expert 🙂

Așadar, dacă dorești o bere rece cu gust de tequila (baricată de altfel în butoaie de stejar) și vrei o viață activă, tu având un spirit cu adevărat nonconformist, vino! Sâmbătă, între orele 13 și 19 pe plaja Amphora – Vama Veche. Desperados, simbolul distracției subliniază atent ziua, reușind spre final să transforme weekendul ce vine dintr-unul banal, într-unul wild.

24h party!

See you on the beach!

Desperados Wild Kite poster