Gr8 this-week music, zic.

Care-i faza?

La inceputul lunii februarie s-a dat startul competiției BURN DJ Residency 2014, cea mai mare competiție de DJ ce oferă șansa unui român să ajungă la Ibiza, într-un bootcamp idilic, alături de cei mai mari DJ ai lumii.

Faza e că pe 15 martie se închid „urnele”, se ascultă toate mixurile înscrise și se decid aleșii platanelor, traktoarelor și nu numai.

Marele plus al acestei ediții este PREMIUL CEL MARE pentru câștigătorul competitiei globale – acesta va semna un contract de 100.000 euro. De ce ar trebui susținuți? Anul trecut am avut un român în semifinale: Mano.

Mentorii

Carl Cox și Pete Tong. 

La fel ca anul trecut, cei ajunși la Ibiza au parte de sfaturile greilor. Anul acesta mândria le revine celor 2 de mai sus. Pare tare interesant să afli ponturi de la ambasadorul muzicii electronice BBC1 sau de la gazda unui etaj întreg la Festival Ultra Music.

Timing

În România, competiţia on-line de mixuri lansată pe 1 februarie este în plină desfăşurar și are până în prezent aproape 200 de înscrieri. Până pe 15 martie, toţi pasionaţii de muzică electronică sunt aşteptaţi să-şi dovedească talentul şi să îşi înscrie mix-ul direct pe Facebook, la adresa www.facebook.com/burnEnergy.

Cred că e de testat. Mi-au scăzut maximum calitățile de DJ, dar știu că acolo, în țară sunt talentați. Numai cine nu încearcă nu câștigă!