UPDATE: And the winner is Negrea Alina.

Că-mi place să mă distrez m-am prins repede. Dar cum îmi place m-am prins mai greu. Îmi place să mă distrez distrând alți oameni. Îmi place să îi văd binedispuși, împrieteniți brusc sub plapuma unei melodii, la reușita unei glume sau, de ce nu, ciocnirea unui pahar cu vin.

Sâmbăta trecută am reușit să fac asta. Împreună cu SunSensations, cea mai înaltă plajă (cu nisip) din București, am petrecut Crăciunul de Vară. Ce-a ieșit a fost un super chef ud la piciore. Am avut tot ce a trebuit pentru un Crăciun cu peste 35 de grade. L-am avut până și Fuego.

Sâmbăta asta (4 august 2012) vom avea Revelionul de Vară. (Vineri, e un party mai mic, cu tricouri ude și butoane la vedere)

Ei bine am o ofertă – concurs.

Punem la bătaie o masă de 4 persoane (or more) cu băutura inclusă (1Vodka + 4 energizante) și cu mine pe post de private-entertainer. Ok, plusez și cu o narghilea.

Vrei?

 

Dă share la treaba asta și până vineri ai răbdare. Vineri pe la 12 trag la sorți! Condițiile concursului sunt simple: tre să fii din București și să fii în București. Iar dacă câștigi mai trebuie sa-mi confirmi prezența.

Hai, fă-ți Revelionul de Vară la Sun Sensations. Îți torn eu în pahar!