Cred ca ceea ce apropie oamenii sunt experientele din care trag niste invataturi. Am azi pentru voi o oferta pentru asa ceva.

Nu prea stiu cum e cu navigatu’. N-am facut-o niciodata, exceptand iesirea mea cu velierul  in golful Orsovei, dar stiu insa cum se construieste. L-am privit deseori pe Tony lucrandu-si jucariile. O facea cu dedicatie si pasiune, punandu-si amprentele pe fiecare plan si pas al constructiei unei imbarcatiuni.

Mi-ar placea insa sa invat sa navighez. Mi-ar placea sa plec, de exemplu, cu Dan Chisu la un sailing, fie el si pana pe partea cealalta a Marii Neagre. Mi-ar placea sa o fac cu oameni care sa imi poata vinde din ponturile marii, din felul in care te poti intelege cu amantul ei, vantul, si cu tine impacat cu soarta-ti lasata in mainile comandantului si a marii. Chisu spunea  ca “yachting-ul este sportul care-ti ofera cea mai mare libertate, caci vantul te poarta unde vrea el”. As vrea sa ma conving de asta…

Sa faci parte din echipajul unui yacht inseamna in prima faza sa inveti sa te bucuri de vant, apoi sa te bucuri de linistea marii, atunci cand o ai, de scartaitul velelor. Apoi de forta naturii si de ce nu, de rezistenta ta. Nu e simplu si nu e chiar pentru orice aventuros.

De ce ar merita sa incerci sailingul? Ca poate merita sa vezi prin ce a trecut omul in istoria sa de navigator. Si poate vrei sa iti iei prietenii si sa te testezi impreuna cu ei daca sunteti sau nu o echipa. Poate vrei sa ai parte de o experienta in care fun-ul e mixat cu viata pe barca.

Cum o faci? Ai doua sanse:

a) Peroni iti da o mana de ajutor fara sa te roage multe. Campania L’Estate Peroni iti ofera sansa de a participa impreuna cu alti 7 prieteni la cel mai exclusivist eveniment dedicat pasionatilor de sailing din lume – Yacht Week Fest! 7 zile si 7 nopti veti petrece, odihni, convietui, invata, bea si distra intr-un traseu prin insulele Marii Mediterane. Trebuie doar sa te inscrii www.peroniitaly.ro!

b) Ma ajuti in competitia asta. Pot lua cu mine 7 magnifici la o lectie de viata in varianta turbo cu o luna inainte de evenimentul de mai sus. Trebuie insa sa ma convingi ca vrei sa-mi fi matelot si sa ma votezi aici. Like! sailor, Like!

Chiar daca fac fata cu greu celor 7 samurai (Adrian SoareAlex MihăileanuCristina BazavanSimona TacheAlexandru NegreaDoru Panaitescu şi Toma Nicolau), sunt sigur ca am sansele mele.

So skippere, facem echipa si invatam sa navigam putin pe Marea Neagra? 🙂

VIVI LA VITA PERONI con

 

P.S. Pozele superbe ii apartin lui Cameroon.